Недовго горював: Бред Пітт швидко забув Анджеліну Джолі та з’явився на публіці з дівчиною молодшою за нього

Нещодавно відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка вважається ідеалом жіночої краси, заявила про розлучення з Бредом Піттом та ошелешила весь світ. Але сам актор, здається, горювати не збирається.

Багато років зіркова пара Джолі та Пітт були найяскравішим показником справжнього кохання. В їх родини багато дітей, як рідних, так і усиновлених і всі вони відчували піклування та любов зі сторони батьків. Анджеліна і Бред доволі часто знімалися разом для фільмів, де грали закохану пару, тобто, своє життя. Та врешті-решт всі казки колись добігають кінця, так сталося й з героями нашої сьогоднішньої статті.

У Бреда Піта новий роман
У Бреда Пітта новий роман

Нещодавно легендарна Джолі заявила, що має намір розлучилися з чоловіком через його тиранські прояви на її адресу. Повірити в таке складно, правда? Нагадує історію Джоні Депа. Та правда це, чи ні знає лише їх родина, але акторка налаштована серйозно, тому обірвала всі зв’язки з колишнім.

У Боеда Піта нова дівчина
У Боеда Пітта нова дівчина

Та варто зазначити, що сам красунчик довго не сумував, а майже одразу почав демонструвати свою позицію – байдуже. Оскільки тільки тільки згасли чутки про його роман з відомою моделлю Емілі Ратаковські, так він вже встиг з’явитися на публіці з іншою.

У Бреда Піта новий роман
У Бреда Пітта новий роман

Здається Пітт хоче доказати, що він ще занадто гарний для самотності та після попередніх чуток вже почав світитися поруч з фітнес-тренеркою та зірковим коучем Інес де Рамон, яка молодша за актора аж на 30 років. Та певно обох це не ставить у незручне становище. Бо актор  не лише влаштовує романтичні побачення новій коханій та водить на знакові заходи з зірками, а й знайомить її зі своїми друзями. А це вже про щось каже.

У Бреда Піта нова дівчина
У Бреда Пітта нова дівчина

Але й сама дівчина ще нещодавно була заміжня за відомими актором Полом Веслі з відомого усім серіалу “Щоденники вампіра” та прожила з ним понад три роки, а от що сталося тепер, невідомо. Невже Бред Пітт вирішив зруйнувати ще одну родину?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини