41-річна Періс Гілтон вперше розкрила секрети своєї краси та молодості: “Використовую найпростіші засоби

Кожна жінка після 30 починає замислюватися, як їй зберегти свою молодість, привабливість та красу за допомогою догляду та без втручань пластичної хірургії чи уколів ботоксу. Тому, розкриваємо секрети голлівудської зірки.

Жінка завжди хоче виглядати молодою та красивою та задля цього потрібно робити немало зусиль, це щоденний догляд, маски, креми, сироватки, тоніки й так далі. ритуали, які знайомі кожній. Та чомусь всі жінки світу завжди орієнтуються на зірок, тому ми вирішили розповісти, що ж такого для своєї краси робить Періс Гілтон.

Періс Гілтон розповіла секрети молодості
Періс Гілтон розповіла секрети молодості

Американська співачка, актриса та фотомодель у свої 41 виглядає просто неймовірно, насправді понад 29 років їй дати неможливо. Все, що має Періс, це природне, вона ніколи не зверталась за допомогою у питаннях краси до пластичних хірургів, та насправді це дивує, адже в Америці пластичні операції доволі звичайна справа для медійних особистостей.

Але співачка каже, що вона проти цього та її секрет в тому, що з самого дитинства, а точніше з 8 років жінка була небайдужа до різних доглядових засобах. Мама дівчини розповіла їй про правильне використання кремів та сироваток, тому разом вони підбирали якісні продукти й Періс доглядала за собою з самого дитинства. А зараз все ідентично, тільки ще додалися походи до косметолога. Також Періс вважає, що апаратна косметологія дає розкішний ефект одразу після неї. Плюс акторка вважає, що правильне харчування дає організму необхідні вітаміни та змогу виглядати молодшою за свій вік.

Періс Гілтон розповіла секрети молодості
Періс Гілтон розповіла секрети молодості

Акторка привернена до природної косметології, тому радить кожній дівчині вже у юному віці починати ретельно доглядати за шкірою обличчя та тілом. Тому що після 35 це все дуже видно на обличчі та особливо шиї. Отже, дівчата, і без втручань хірургії можна виглядати приголомшливо у 41.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини