Рубрики: Світові зірки

41-річна Брітні Спірс звернулася до своїх дітей і показала, як виглядає її молодший син: непомітно стала мамою

Брітні Спірс, яка не має права опіки над своїми дітьми вже не перший рік, опублікувала фотографію молодшого сина і розповіла, як сумує за своїми дітьми.

Американська співачка Брітні Спірс 2 грудня відсвяткувала свій день народження. Після святкування, зірка звернулася до своїх синів у соціальних мережах. Вона розповіла, як сильно їй не вистачає її двох синів Шона та Джейдена. Як говорить сама Брітні, вона готова віддати будь-що, аби мати можливість бути поруч з ними.

“Це для моїх хлопчиків…Я вас дуже сильно люблю…Я б заради вас зробила все на світі. Прошу Господа оберігати вас від всього, оберігати ваші серця. Я все можу віддати за можливість доторкнутися до ваших прекрасних облич. Завжди посилаю вам свою теплоту і любов”, – написала зірка під фото.

Молодший син Джейден

Звернення до дітей не залишилося без уваги. Також, зірка показала рідкісне фото свого молодшого сина на ім’я Джейден. На фото хлопець з широкою посмішкою позує у стильному костюмі з рожевою краваткою та жилеткою в тон. Образ доповлений чорними туфлями. Зачіска у хлопця типова для підлітка його віку: довге розпущене волосся.

Чому Спірс так сумує за дітьми?

Брітні Спірс хоче повернути дітей

У 2007 році суд позбавив її права опікунства над власними дітьми і передав усі права її колишньому чоловікові – Кевіну Федерлайну. В 2008 році суд наклав заборону для Спірс на відвідування і спілкування з дітьми. Дівчина вживала алкоголь та заборонені речовини та проходила лікування у відповідному закладі. У тому ж році її визнали недієздатною та опіку над нею і всіма фінансами отримав її батько. Багато прихильників співачки боролися за неї і вимагали зняти опікунство. Сама Брітні також цього хотіла і змогла досягнути лише минулого року, восени.

Поділитися