Американська співачка Тіна Тернер померла у 83: шлях до слави і чим артистка була особлива для Кличка

Сьогодні, 24 травня, не стало всесвітньовідомої співачки Тіни Тернер. Вона зробила чималий внесок у музичну індустрію та не лишила байдужим навіть нашого Володимира Кличка.

Тіна Тернер. Героїня цього матеріалу навіки вписала своє ім’я в історію. Знаменитість отримала вісім премій “Греммі” та навіть отримала титул “Королеви рок-н-ролу”. Творчість, харизма і неймовірний голос зробили її королевою сердець.

А починала Тіна, яка насправді, уроджена Анна Мей Буллок, зі співів у церковному хорі. Була одруженою з музикантом, з яким виступала та будувала кар’єру. Та сімейне життя не складалося, і артистка буквально втікла від свого обранця.

У 1983-му році зі своїм синглом “Let’s Stay Together” співачка вибивається у лідери чартів.

Для України її пісенна спадщина також стала знаковою. Справа в тому, що її трек “Simply the best”, мелодію якого зможе пригадати кожен, був візитівкою одного з найвідоміших українців, Володимира Кличка.

Володимир Кличко виходив на ринг під пісню зірки

Вперше хіт зірки прозвучав під час виходу боксера на ринг у 1996-му році. Незмінно він лунав до 2002-го. Завоював спортсмен під унікальний голос виконавиці і свій перший чемпіонський титул, перемігши 2000 року Кріса Берда.

Цікаво, що знайти інформацію про те, чи були знаменитості знайомі між собою — фактично неможливо, хоча Європу своєю увагою вона не обділяла.

В останні роки свого життя знаменита американка мало чимало проблем із власним здоров’ям. Вона боролася не з однією хворобою. У 2016-му Тіна почула діагноз: “рак”. Лікувати довелося кишківник. Біда не ходить сама, і вже у 2017-му Тернер перенесла трансплантацію нирки. Доживала свій вік знаменитість у Швейцарії, мала тамтешнє громадянство та змогла провести там багато років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини