Журі обрало кандидатів на Євробачення 2023 року: діло залишається за глядачами

Тепер ми можемо ознайомитися з списком кандидатів, серед яких тільки один поїде на всесвітній пісенний конкурс представляти Україну. Не всі прихильники задоволені списком учасників.

Судді нацвідбору “Євробачення-2023” ретельно відбирали кандидатів та з 36 претендентів обрали 10 фіналістів. Один з них, за рішенням національного голосування поїде представляти Україну на головному пісенному конкурсі світу.
Фінал голосування буде проходити 17 грудня в Києві.

Зі списком учасників та композиціями відбору ви можете ознайомитись та офіційному сайті “Євробачення Україні” та обрати для себе фаворита.

Результати голосування будуть в прямому ефірі 17 грудня
Результати голосування будуть в прямому ефірі 17 грудня

Дмитро Шуров, продюсер нацвідбору прокоментував такий вибір:

“Цьогріч ми почуємо багато української музики, яка раніше ховалася від нас. Я впевнений, що кожен слухач обере для себе того кандидата, чия пісня доходить аж до глибини душі. Вибір був дуже важким, але ті, хто не ввійшов до десятки фіналістів – ви вже дуже сильні молодці, я вірю в те, що ваше слово у музиці зашилить великий слід”.

Відомо, що проведення “Єврабачення-2023” буде у Ліверпулі. Участь України в конкурсі без обговорення буде, як і відсутність кандидатів з Росії та Білорусі.

На офіційній сторінці “Євробачення” опублікували пост з інформацією про те, що в Україні вже обрали фіналістів нацвідбору, але підписники сторінки дуже неоднозначно відреагували на цю інформацію. Багато хто був обурений участю України в конкурсі:

  • “Будь ласка, не давайте їм знову перемогти, цього року вони виграли через жалість, а що, в 2023 році буде так само??”
  • “Переможець нацвідбору – переможець Євробачення, хіба ні? Вже й так всім відомо, що за Україну знову будуть голосувати через підтримку, а талановиті співаки мають змиритися з другими та третіми місцями”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини