Оплески, свист та вигуки: херсонці з оваціями зустріли вантажівку АТБ, що привезла продукти до магазинів

У Херсоні починає по-трохи відновлюватись життя. Відкриваються магазини, завозяться продукти на прилавки. Так свою роботу відновила мережа супермаркетів АТБ.

Після звільнення Херсону, окупанти перебралися на лівий берег Дніпра. Не дивлячись на те, що місто й далі знаходиться під обстрілами, там вже починає відновлюватись звичне життя.  Начальник корпоративних комунікацій корпорації “АТБ” заявляв про те, що з 20 листопада планується відкриття одного з магазинів АТБ на території звільненого Херсону.

Нещодавно у одній із соціальних мереж з’явилося відео, як вантажінка з логотипом корпорації прямує містом до складу одного з магазинів. Українці з прапорами, оплесками та оваціями зустрічали вантажінку, наче справжнє диво. Такого визнання не могла собі уявити навіть новорічна вантажівка з реклами Coca-Cola, яку кожен українець не раз бачив перед новорічними святами. Соціальними мережами вже розлетілось відео з вітаннями корпорації на території рідного Херсону.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

“Херсон зустрічає АТБ”, – підписали відео жителі міста.

Також на відео красується дата 11.11.2022 – це дата звільнення Херсону, щоб кожен не забував, коли український народ вкотре в історії став вільним від російських загарбників.

“Ласкаво просимо додому!”, – пишуть у коментарях.

Компанія АТБ отримала дуже серйозні збитки в зв’язку з руйнуванням українських міст. Сума збитків складає навіть не мільйони, а мільярди гривень. Близько 170 магазинів по всій Україні довелося закрити з різних причин: обстріли, грабування, окупація та інше. Влітку в окупації російських військових перебувало 35 магазинів. Що саме відбувалось всередині магазинів – невідомо, доступу до них ще поки не має.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини