Київстар, Vodafone чи Lifecell: найдешевші тарифні плани у мобільних операторів в Україні

В умовах повномасштабного вторгення мобільні дзвінки та інтернет стали слабким місцем. Який з мобільних операторів найдешевший та з найкращими умовами для користувачів - читайте далі.

Тарифи від різних мобільних операторів коштують також по-різному. Десь дешевше, десь дорожче. Пропонуємо вам ознайомитися з основними тафирами головних мобільних операторів України та вирішити для себе, чи варто залишатись на користуванні того тарифного плану, чи все таки змінити його на інший.

Тарифи Vodafone

Vodafone пропонує своїм користувачам три основних тарифи за передплатою:

  • Vodafone SuperNet Start – 145 гривень\місяць. Цей тариф пропонує вам 10 гб інтернету, 200 хвилин на інші мережі по Україні, безлмітний інтернет у мережі Vodafone по всій Україні, 50 хвилин на дзвінки у 16 країн (Польща, Німеччина, Чехія та інші). Також є можливість відмовитись від інтернету та сплачувати менше за щомісячне користування.
  • Vodafone SuperNet Pro – 205 гривень\місяць. При користуванні цим тарифом ви отримаєте 25 гб інтернету, 300 хвилин по Україні, безліміт у мережі Vodafone, 50 хвилин у 16 країн світу та 50 СМС на мобільні мережі по Україні.
  • Vodafone SuperNet Unlim – 300 гривень\місяць. Тут ви отримаєте повний безліміт інтернету, 400 хвилин на дзвінки по Україні, 50 хвилин на дзвінки у 16 країн світу та 50 СМС.
Тарифи Vodafone
Тарифи Vodafone

Тарифи Київстар

Київстар пропонує основні чотири тарифи “ВАШ”, підключення яких відбувається з паспортом:

  • ВАШ Вибір – 175 грн\міс. Ви отримаєте 20 гб інтернету, безлімітні дзвінки у мережі Київстар, 100 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів та за кордон.
  • ВАШ Оптимум – 250 грн\міс. З цим тафиром ви зможете безлімітно користуватись інтернетом та дзвінками у мережі Київстар, 200 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів та за кордон. Також у вашому користуванні буде Домашній Інтернет від Київстар та одна послуга на вибір: ТБ або роумінг.
  • ВАШ Комфорт – 350 грн\міс. Цей тариф від попереднього відрізняється лише тим, що замість 200 хвилин ви отримаєте 300.
  • ВАШ Безлім – 500 грн\міс. У цьому тарифі ви отримаєте 750 хвилин на різні дзвінки, решта функцій такі ж, як в інших двох.
Тарифи Київстар
Тарифи Київстар

Тарифи Lifecell

Тарифи Lifecell також пропонують чотири тафири для користувачів:

  • Вільний Лайф – 180 грн\4 тижні. Для вас буде доступний безлімітний інтернет та 1600 хвилин на дзвінки по всій України, включаючи Lifecell. Після використання хвилин вмикається безліміт хвилин на Lifecell.
  • Смарт Лайф – 120 грн\4 тижні. З цим тарифом для вас буде 25 гб інтернету та 800 хвилин на дзвінки по всій Україні.
  • Просто Лайф – 90 грн\4 тижні. Ви отримаєте 8 гб інтернету та 300 хвилин на дзвінки по всій Україні.
  • Platinum Лайф – 250 грн\4 тижні. Ви отримаєте безлімітний інтернет та 3000 хвилин на дзвінки по всій Україні.
Тарифи Lifecell
Тарифи Lifecell

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини