Рубрики: Україна

Хто став справжньою підтримкою для головного заспокійливого України Віталія Кіма: відповідь очевидна

Віталій Кім - справжня зірка інтернету та очільник Миколаївської ОДА став чи не найкращим заспокійливим для українців. Чоловік зізнався, хто мотивує його на нові звершення.

Головне заспокійливе України Віталій Кім зробив дуже багато за час повномасштабного вторгнення. Очільник прифронтової області Віталій Кім став справжнім крашем всіх жінок та підтримкою для кожного українця. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто є заспокійливим для самого Віталія.

З чоловіка встигли зробити багато мемів. Одне його фото у кольорових шкарпетках облетіло всю мережу, а типове привітання “Доброго ранку, ми з України” стало справжньою візитівкою очільника. Кожен українець дивився його звернення, від яких на душі ставало нереально спокійно.

Віталій Кім розповів, хто є для нього найкращою мотивацією

До того, як стати головою Миколаєва, чоловік почав займатися бізнесом, не дивлячись на те, що хлопець хотів займатися спортом, батько чоловіка прийняв рішення, що він не буде займатися таким родом діяльності і віддав сина в бізнес. З часом, Віталій перестав цим займатися і почав байдикувати. Однак, дружина Віталія надихнула його на те, щоб він почав займатися ділом. Першою діяльністю Віталія стало волонтерство у штабі Володимира Зеленського, а він час виборів він активно приймав у них участь.

Віталій Кім розповів, хто є для нього найкращою мотивацією

Після президентсва Володимира Зеленського чоловік балотувався до депутатів Верховної Ради, а Володимир Зеленський призначив його очільником Миколаївської ОДА і Кім почав вести активну соціальну діяльність. Віталій давав інтерв’ю, записував відео-звернення, а потім, навіть, показав свою дружину та маленького сина.

За всі свої досягнення чоловік щиро дякує своїй коханій дружині, яка підтримує його кожного дня і не дає падати духом. Саме завдяки дружині Юлії чоловік не втрачає віри у людей. З початком повномасштабного вторгнення Віталій відправив дружину з сином у безпечне місце, а після визволення Херсону сім’я воз’єдналася.

Поділитися