Рубрики: Україна

Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України: кардинальне перевтілення (ФОТО)

Олена Зеленська стала справжньою законодавицею моди для українських жінок. Проте, знаменитість не раз змінювала свій імідж. Показуємо, як виглядала дружина Президента у молодості.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу стала не просто першою леді України, а натхненницею для багатьох українок. Її стиль обговорюють мільйони та намагаються наслідувати. Зараз дружина Президента задає тренди на штани-палаццо, мінімалістичний манікюр у стилі “Тиха розкіш” та акуратний боб-каре. Втім, так було не завжди.

Як виглядала Олена Зеленська до слави та популярності?

Коли Володимир Олександрович був актором та зіркою “Вечірнього кварталу”, його обраниця, як казала про неї преса, була у тіні свого знаменитого чоловіка. Її ім’я згадувалося серед сценаристів лише у титрах гумористичної передачі. Зрідка виходила і на світські заходи нинішня кумирка мільйонів.

Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України

У молодості, до своєї серйозної посади Олена дозволяла собі носити яскраві речі з принтом чи смужками. Важко нині судити про крій її нарядів, адже тоді у “нульові” вони були як раз таки у тренді, але зараз виглядають старомодними.

Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України

Можна помітити, що перша леді не демонструвала раніше якоїсь певної гами у гардеробі. Також домінували у стилі жінки повсякденні речі, а нині вона надає перевагу строгим костюмам та довгим спідницям.

Теперішній стиль пані Зеленської повністю відображає її характер: твердий, напористий і вольовий. Кольори вона собі обирає відповідні, а саме графітовий, сірий. Доповнює образ залізними прикрасами.

Олена Зеленська показала стильний варіант модних босоніжок

Нагадаємо, що Олена Зеленська минулого року стала зіркою обкладинки модного американського глянцю в Україні, Vogue. Там її показали під час роботи, одягнута знаменитість була в наші вітчізняні бренди.

Поділитися