Макс Барських обскакав Тіну Кароль: творчість улюбленця Могилевської будуть вивчати тепер у школах

Рядки з композицій Макса Барських з'явилися в українських шкільних підручниках. Чому будуть вивчати творчість артиста діти і чиї ще композиції потрапили на сторінки.

Реформування освітнього процесу в Україні в рамках “Нової української школи” продовжує набирати обертів і нові підручники з української мови здивували чимало наших громадян. Книжки для 6-х класів отримали несподіване оновлення. Рядки відомих пісень від Макса Барського та Артема Пивоварова з’явилися серед текстів для вивчення.

Стало відомо, скільки заробляє Макс Барських
Творчість Макса Барських включили у шкільну програму

Це нововведення викликало активні обговорення серед педагогічної громадськості та батьків. Чимало людей висловили невдоволення, переконуючи, що українська культура має величезний пул талановитих авторів, які заслуговують на визнання в шкільному навчальному процесі. Головним аргументом прости того, щоб малята вивчали тексти саме цих виконавців стала позиція музикантів. У мережі користувачі висловлюють тотальне незадоволення тим, що обидва артисти мають у творчості чимало російських пісень, а улюбленець Наталії Могилевської тривалий час працював взагалі на ринок рф. Рідною мовою, що Макс, що Артем стали виступати вже після повномасштабного вторгнення.

Проте, не менша кількість прихильників нововведення вітають сучасний підхід до навчання. Вони наголошують, що використання сучасних пісень може допомогти учням краще розуміти та заучувати мовний матеріал.

А ось, як виглядають сторінки зі строками пісень знаменитостей. До речі, через тексти співаків пропонується вивчити матеріал із займенниками.

Творчість Макса Барських включили у шкільну програму

Цікаво, що Макс Барських, який немало часу виступав для громадян рф, на початку повномасштабного вторгнення заявив, що скасовує концерти для росіян і повертати їм кошти за квитки не збирається. Артем Пивоваров зараз же окрім творчості активно займається волонтерством заради ЗСУ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини