Нардеп Микола Тищенко розлучається з дружиною: Алла Барановська може забрати ресторани колишнього обранця

Микола Тищенко розлучається. Зірковий ресторатор, а з недавніх пір ще й народний депутат, виявляється розриває шлюб з молодою дружиною Аллою Барановською.

14 листопада пара народного депутата, Миколи Тищенко та його молодої дружини Алли Барановської, подали заяву про розірвання свого шлюбу. Через шість днів, 20 листопада, Оболонський районний суд Києва розпочав провадження з цього приводу.

Цікавою особливістю цієї історії є можливість того, що вже колишня дружина політки може забрати заклади харчування, які плекав її екс-обранець. Вся справа в тому, що перед тим, як ресторатор вирішив приєднатися до політики, частину свого бізнесу він переоформив на ім’я своєї коханої.

Микола Тищенко розлучається з дружиною Аллою Барановською

Цей хід може стати важливим фактором у розподілі спільного майна після розлучення. Якщо ресторани вже належать Аллі Барановській, то вони можуть залишитися в її власності після завершення судового процесу.

Варто відзначити, що пара перебувала у шлюбі з 2016 року, і їх розлучення не стало несподіванкою для багатьох. Уже у січні 2023 у мережі почали з’являтися чутки та тривожні припущення про те, що ці зірки можуть піти різними шляхами. Тоді Алла Барановська спростовувала будь-які негативні розмови щодо стосунків у парі.

Вона зазначала у сторіз в Інстаграмі те, що дійсно стала менше публікувати фото з Миколою, але це рішення було взято виключно тільки з міркувань приватності. Крім цього, популярна жінка запевняла, що зараз у складні часи її стосунки стали тільки міцніше.

Микола Тищенко розлучається з дружиною Аллою Барановською

Судовий процес та його результати залишаються невідомими, але ця історія вже зацікавила громадськість. Будемо уважно спостерігати за перебігом подій та чекаємо на офіційні коментарі селебрітіз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини