Рубрики: Україна

У Рівному жінка народила 17-ту дитину, а її землячка — 19-ту: дивовижні малюки побачили світ (ФОТО)

Феноменальне поповнення у родині: на Рівненщині жінка привела у світ свою 17-ту дитину. Проте, навіть це не рекорд, адже її землячка народила аж 19 діток.

У Рівному, серці Західної України, 3 грудня сталася подія, яка вразила всю країну: мама-героїня народила свою 17-ти дитину, привівши у світ здорового хлопчика. Ця неймовірна жінка, яка вже є матір’ю для 16 дітей, прикрасила свою родину ще одним новим чадом.

Про радісну подію повідомила пресслужба Рівненського обласного перинатального центру, де відбулося народження. Лікарі центру розповіли, що для цієї неймовірної жінки це вже 9-й синочок. Удома на неї чекають ще 8 чарівних хлопчиків та 8 прекрасних дівчаток.

У Рівному жінка народила 17-ту дитину і стала мамою-героїнею

Але це не перший випадок подібної дивовижної родини в області – у лютому цього року інша мати-героїня теж стала щасливою ненькою вже у 19-й раз. Це просто неймовірно, враховуючи те, що народжуваність в Україні стала низькою.

Відповідно до інформації місцевого телеканалу “Рівне 1“, новонародженій дівчині обрали ім’я – Магдалина. Сім’я виражає радість і вдячність за ще одне дароване їм життя.

У Рівному жінка народила 17-ту дитину і стала мамою-героїнею

Зазначимо, що в інтерв’ю представникам ЗМІ Марія із Сарн – мати цю неймовірну родину – поділилася своїми та думками про свою безмежну любов до дітей.

“Ми не планували, скільки у нас буде. Скільки Бог дає, стільки нас і є”

Втім, на досягнутому матуся не планувала зупинятися. Та це не єдині рекордсменки в Україні за кількістю дітей. У 2021-му році у селі Глинне 45-річна жінка народила свою 19-ту дитину.

Нагадаємо, що звання матері-героїні в Україні присвоюється жінкам, які виховали до 8-річного віку не менше 5-ти дітей. У 2020-му році 900 українок отримали цей почесний статус.

Поділитися