Рубрики: Здоров`я

Додаю корицю у четвер не тільки для багатства: як стати енергійнішим та сильнішим за допомогою приправ

Взимку кожна людина відчуває нестачу енергії та депресивні стани через погіршення настрою. На це впливає цілий рід всім відомих факторів: низькі температури, скорочений світловий день і таке інше.

Мабуть, у кожного свій спосіб боротьби з такими негативними станами. Але ми хочемо звернути вашу увагу на деякі прянощі, які також можуть прийти вам на допомогу як власно самі по собі, так і через впевненість у тому, що вони здатні привертати удачу, добру долю, захищати від енергетичних вампірів.

На першому місці стоїть кориця.

Здавна її використовують у випіканні смаколиків. З неї роблять сиропи та додають її у гарячі напої. При цьому вважається, що кориця є символом багатства та добробуту.

Експерти назвали корисні спеції для підтримки тонусу

Друге місце посіла ароматна гвоздика. Цю пряність вважають захисницею від бід, а також такою, що має властивості приносити процвітання тому, хто розвісить у своєму помешканні мішечки з нею, а також буде пити напої з додаванням її.

Далі іде імбир. Привернути енергію удачі здатна ця культура. Так вважають ті, хто вірить у її силу. До того ж імбирний чай добре зігріває у холодну пору, випічка з ним є напрочуд ароматною та створює приємну атмосферу навкруги.

Свіжість та чистоту символізує аромат апельсинів. Тому цедра цього цитрусового вважається здатною створити у житті позитивні зміни, а також привернути удачу. Ароматні подушечки з нею у спальні заспокоюють та покращують якість сну.

Експерти назвали корисні спеції для підтримки тонусу

Існує думка, що домашній затишок додає мускатний горіх. Додаючи його у страви, створюється особлива атмосфера домашнього комфорту.

Ваніль у багатьох асоціюється з коханням, ніжністю, щастям. Тому так популярна ця пряність у напоях та випічці.

Спробуйте перевірити правдивість цих стверджень, бо тільки навіть від позитивних думок та ароматів, ви вже зможете відчути певну користь.

Поділитися
Опубліковано