Рубрики: Історії

“Диво-дитина ” з’явилася на світ в Китаї. Він був народжений з пуповиною, оберненою 6 разів навколо шиї

Дитина, у якої шість разів обвилася пуповина навколо шиї, народилася здоровою. Спантеличені лікарі називають новонародженого «чудо-немовлям».

Дитина, народжена з пуповиною, оберненої навколо шиї шість разів, вижив. Лікарі були шоковані, коли природні пологи не привели до наслідків для матері і дитини. Дитина народилася в центральній лікарні Ічан в місті Ічан в провінції Хубей на заході Китаю.

Минулого тижня народився здоровий хлопчик, якого медики називають «чудо-немовлям». При народженні він важив трохи більше трьох кілограмів.

«Я працюю 23 роки і вперше бачу [дитину, народженою такою]», – сказав місцевим журналістам лікар. Мати дитини, відома за прізвищем Дай, була приголомшена, коли їй розповіли про становище її дитини після народження.

Народжений хлопчик

«Всі лікарі зібралися, щоб подивитися на [мою дитину] і підрахувати, скільки разів [пуповина обмотала його]», – сказала жінка.

Акушери сказали, що пуповина немовляти становила 90 сантиметрів в довжину, що приблизно на 40 сантиметрів довше середньої пуповини.

Пуповина, яка вважається рятувальним кругом для немовлят в утробі матері, дає дитині кров, кисень і поживні  речовини, необхідні для росту.

Керівник відділення акушерства в лікарні, сказав, що цьому хлопчику пощастило, що пуповина була довгою. В іншому випадку він міг би бути задушений під час пологів.

УЗД обстеження

Лікарі виявили одноразове обвиття у дитини під час УЗД за два тижні до народження. Через тиждень вони виявили, що пуповина утворила ще один круг навколо шиї немовляти. Доктор сказав, що вони не вжили жодних дій в той час, так як мати і дитина почували себе добре.

Однак, коли у Дай почалися перейми 30 липня, сканування показало, що пуповина одна за одною покривала шию дитини. Вони вирішили продовжити нормальні пологи, оскільки життєво важливі показники матері і дитини були в нормі. Сьогодні мать і новонароджений збираються додому.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Добрі Новини
Поділитися