Рубрики: Історії

Щоб врятувати господарку, пес перегородив шлях машині швидкої

Пес намагався знайти допомогу для вмираючої господині і заради неї вискочив на дорогу, щоб перегородити шлях кареті швидкої.

В той похмурий день лікарі швидкої збиралися повертатися на станцію з чергового виклику. Тільки що вони розпрощалися зі своїм постійним пацієнтом, якого вбив власний спосіб життя. Прокурений будинок та недопита чарка — це все, що від нього залишилося.

Для героїв статті був уже кінець зміни і вони неабияк втомилися, хилило на сон, проте його як рукою зняло, коли прямо під колеса вибіг пес. Хвостатому пощастило, що водій встиг зреагувати і вчасно загальмував. Що було дивно — незважаючи на сирену і сигнали машини, вихованець нікуди йти не збирався.

Щоб зрозуміти, в чому причина такої поведінки, один з фельдшерів вирішив вийти на вулицю і підійти до собаки, однак при цьому чотирилапий потихеньку почав відбігати в сторонку. Супроводжувалося це постійною оглядкою тварини назад — вона наче перевіряля, чи не відстає людина за ним.

Пес привів лікарів швидкої до вмираючої господині

Поведінка пса явно говорила про те, що він намагається кудись привести людей і щось показати. Це дійсно виявилося правдою. Слідуючи за вихованцем, доктор дійшов до двору з відкритою хвірткою, а як тільки він побачив, що його там чекало, тут же побіг за напарником і аптечкою. Собака шукала допомоги для своєї господині — у жінки років шістдесяти стався напад інсульту і вона лежала прямо на порозі будинку, тримаючись в свідомості з останніх сил.

На відновлення жінки пішов місяць, хвостатий тим часом прибився поруч з лікарнею і смирно її чекав. Звичайно ж, медиків така вірність зворушила, так що вони регулярно підгодовували чотирилапого, а коли настав день виписки, той в подяку лизнув руку фельдшера, що врятував господиню. Після цього тварина час від часу приходить в гості до працівників швидкої, кожен раз радуючи їх своєю появою. Ось так благополучно ця історія і закінчилася.

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Добрі Новини
Поділитися
Опубліковано