Стильна стрижка та окуляри: 62-річна Юлія Тимошенко показала, як виглядати молодшою за свій вік

Юлія Тимошенко вже далеко не молода дівчина, але жінка продемонструвала свій надзвичайний вигляд, який робить її значно молодше своїх років.

Юлія Тимошенко – незмінна лідерка партії “Батьківщина” не завжди носить зачіску, з якою ми звикли до її образу – коса та прилизане волосся. Жінка у свої 62 роки може похвалитися відмінним стилем та зовнішністю, яка далека від 62 років.

Юлія Тимошенко з хвостиком
Юлія Тимошенко з хвостиком

На цьому фото Юлія уособлює жіночність. Пряме блискуче волосся, зібране в елегантний хвостик та розпущені локоли біля обличчя. Жінка позує у чорному гольфі схрестивши руки перед собою, на яких гарний французький манікюр.

Тимошенко позує у вбранні з українським принтом червоного кольору. Виглядає дуже стильно. Легкий макіяж, така ж зачіска з хвостиком та прямими локонами біля обличчя – ніяк не можна сказати, що жінці на фото 62 роки.

Такою Юлію Тимошенко ще не бачили
Такою Юлію Тимошенко ще не бачили

Тут зачіска кардинально відрізняється від звичайності. Накручені локони та шикарний прикорневий об’єм – чи справді це відома політикиня? У мережі подейкують, що Юлія так молодо виглядає, бо звернулась до послуг пластичного хірурга, і не одного. Хто б там що не казав, але результат вражаючий. Імідж, тон шкіри, зачіска та все інше підібране зі смаком.

Класика Юлії Тимошенко
Класика Юлії Тимошенко

Куди ж без класичної зачіски у стилі Юлії Тимошенко. Політикиня смакує вишневим тістечком сидячи у кріслі перед комп’ютером. На ній чорний жакет з не типовим комірцем та ґудзиками, а також біла сорочка з прихованими застібками. Макіяж Юлія обрала класичний – трішки тонального крему, підмальовані брівки та невагомі тіні на повіках. Немає нічого, що могло б обтяжити образ і зробити її старшою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини