Рубрики: Краса

Донька Фреймут Злата Мітчелл зробила ламінування брів: що це таке, як часто можна робити і скільки коштує

Ламінування брів - це процедура, що підкорила серця тих, хто прагне до бездоганного зовнішнього вигляду. Але що ж це таке і як часто можна дозволити своїм бровам цей догляд?

Б’юті сфера ніколи не стоїть на місці, розробляючи, експериментуючи та впроваджуючи в маси все нові процедури краси. Модниці ледве встигають перебудовуватися за галопуючими тенденціями. Ну а ті з них, хто “спритніший” та багатший, активно виставляють в Інстаграмі звіти про свій “фейстюнінг”.

Відносно недавно в Україні стала швидко поширюватися нова процедура – ламінування брів.
Ще не всі встигли випробувати на собі ефект ламінування волосся і вій, а тут і брови їх “наздогнали”.

Ми з вами – жінки сучасні, тому давайте розбиратися в тому, що це таке, і кожна для себе робити висновок, наскільки необхідна ця процедура.

Що таке ламінування брів?

Ламінування брів – це спеціальна процедура, спрямована на надання бровам здорового блиску, пружності та візуального збільшення їхнього об’єму. У процесі ламінування використовуються спеціальні засоби, які дають змогу підняти та зафіксувати волоски, надаючи їм форму і покращуючи їхню текстуру.

Протипоказання включають: відкриті рани в ділянці брів, кон’юнктивіт і алергію на використовувані склади.

Процес ламінування брів містити кілька етапів

Як проходить процедура?

Процес ламінування брів зазвичай містити кілька етапів. Спочатку фахівець очищає брови від макіяжу та наносить спеціальний склад для розм’якшення волосся. Потім брови формуються в бажану арку, а волоски фіксуються спеціальним складом. Наприкінці процедури застосовується живильний засіб, який доглядає за бровами та надає їм здорового вигляду.

На скільки часто можна проводити ламінування брів?

Частота проведення ламінування залежить від індивідуальних особливостей ваших брів і вподобань. У середньому ефект від процедури зберігається близько 4-6 тижнів. Однак проводити ламінування занадто часто не рекомендується, щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я ваших брів.

Що не слід робити одразу після ламінування?

  • Не мочіть брови.
  • Уникайте водних занять, сауни, душу і навіть дощу.

Через 24 години ви можете продовжити очищати обличчя звичним для вас способом, не впливаючи на ефект ламінування.

Скільки коштує?

Відразу скажу так – за ціною процедура цілком доступна. Промоніторивши пропозиції майстрів-бровістів із Києва, Ужгорода та Дніпра, отримала таку цінову картину послуг:

  • Середня ціна на ламінування брів 400-600 гривень. Траплялися оголошення про надання цієї послуги та за 300-350 гривень, але на ОЛХ.
  • Якщо ви хочете отримати повний спектр послуг (ламінування + корекція + фарбування), то це вийде приблизно 800-1500 гривень.
  • За часом ламінування брів займає 30-60 хвилин.
  • А ось навчання у майстра цій процедурі на групових заняттях вам вийде орієнтовно 2,5 тисячі гривень.

Будьте здорові та красиві!

 

Поділитися