Ці золоті вправи для схуднення живота Аніта Луценко тримала в секреті 10 років на шоу “Зважені та Щасливі”

Планка – універсальна вправа, яка зміцнює все тіло, але у знаменитої фітнес-тренерки, ведучої та мотиваторки Аніти Луценко планки не звичайні, а надзвичайні.

Динамічна планка – це саме та вправа, яка наблизить тебе до бажаного результату.

Аніта Луценко створила комплекс вправ, який складається із шести різних динамічних планок. Шість вправ всього за шість хвилин: українська тренерка розказала, що навіть цього достатнього, щоб увімкнути тіло.

Відео з тренуваннями Аніти Луценко ти знайдеш нижче
Відео з тренуваннями Аніти Луценко ти знайдеш нижче

Під час виконання вправи-планка зміцнюється спина, кор, сідниці, ноги, руки та прес, якщо поєднати регулярні тренування з правильним харчуванням, жирок на животі почне зникати.

Тренерка зазначила: «Схуднення залежить від харчування, а не тренування. Людина має витрачати більше калорій, ніж поглинає, але худнути тільки за рахунок калорій, а не займатися спортом – теж погана ідея, бо тренування – це зміцнення тіла».

Вправи на планку від Аніти Луценко:

Планка – це простота та ефективність, але є багато нюансів.

Деякі експерти вважають, що вправи на планку є одними з найефективніших і найпростіших з точки зору техніки виконання, але це не зовсім так: чітко повторюйте за тренером, підтягуйте тазове дно та живіт. Неправильне виконання вправ може нашкодити. Основна користь планки полягає в зміцненні кору – м’язів черевного преса, спини та стегон, хоча в інтернеті гуляє багато «казок» про те, що одна планка замінить ціле тренування в спортзалі – це зовсім не так. Не існує однієї вправи, яка замінить все.

Що робить планка:

  1. Зміцнює м’язи кору.
  2. Покращує поставу.
  3. Підвищує витривалість.
  4. Зменшує ризик травм спини.
Планки від Аніти Луценко
Планки від Аніти Луценко

Динамічна вправа планка, яку показала Аніта Луценко, цей весь ефект робить мінімум вдвічі більше.

Пам’ятайте, що регулярне виконання планки та правильна техніка під час тренування забезпечать максимальну користь і допоможуть уникнути травм. Беріть з собою на тренування спортивне взуття, килимок і воду, прислухайтеся до свого організму.

Найвідоміша в Україні фітнес-тренерка Аніта Луценко знає багато секретів схуднення живота – один краще іншого, все перевірено на учасниках проекту «Зважені та щасливі», але найголовніший секрет можна відкрити просто зараз – головне тренуватися, не чекати результату за один день і точно знати, що спорт – це найкраща інвестиція в своє тіло.

Популярне

Подібні новини