Сімейна таємниця розкрита: Катерина Репяхова зізналася, що Віктор Павлік до зустрічі з нею був у секті

Катерина Репяхова вирішила поспілкуватися зі своїми прихльниками у соцільній мережі та поговорити про чутки, які вони чути про неї та її чоловіка.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не припиняє спілкуватися зі своїми прихильниками на різні теми. Дівчина запропонувала підписникам написати, які чутки вони чули про неї та її чоловіка, а вона чесно зізнається, правда це, чи ні. Користувачі Мережі засипали дівчину різними припущеннями, які чули на просторах медіа-простору.

Один з прихильників запитав, чи правда те, що Віктор Павлік був причетним до релігійної сектантської спільноти. Дівчина зізналася, що за життя з нею вона не бачила чоловіка в подібних організаціях, тому це не правда. Однак, за деякий час Катерина виправилась і зізналася, що пригадала подробиці з його життя в той період.

Катерина Репяхова розповіла, що Павлік був в секті
Катерина Репяхова розповіла, що Павлік був в секті

Як виявилося, до зустрічі з Репяховою Віктор Павлік був членом релігійної організації “Посольство боже”. Трішки згодом виявилося, що ця організація шляхом вербування змушувала віддавати свої квартири, гроші та інше компанії King’s Capital. Також, у Віктора Павліка були певні зв’язки з сектантською організацією “Відродження” Володимиром Мунтяном.

Крім цього, прихильники запитали, чи правда те, що вона зустрічалася з Віктором Павліком тоді, коли він ще був одружений. Дівчина зізналася, що це правда і не стала лукавити з цього приводу. Катерина розповіла, що вони з колишньою дружиною на той момент були в стадії розлучення, тому чоловік міг спокійно будувати стосунки з іншою.

Катерина Репяхова спростувала чутки про свого чоловіка
Катерина Репяхова спростувала чутки про свого чоловіка

Були ще чутки, що Павлік покинув свою колишною дружину під час того, як син подружжя був хворим на онкологічне захворювання, але Катерина спростувала ці чутки. Чоловік залишався з сином до останнього і завжди його підтримував, але хлопчик не зміг побороти свою невиліковну хворобу.

Популярне

Подібні новини