Даша Квіткова показала результати свого схуднення на 36 кілограмів: прихильники запідозрили брехню

Даша Квіткова показала своє неймовірне перетворення. Дівчина розповіла, як змогла схуднути аж на 36 кілограмів після своєї вагітності, але не всі прихильники вірять її "рецепту".

Українська блогерка та інфлюєнсерка Даша Квіткова вражає своєю неймовірною фігурою. Дівчина часто записує відео, де вона збирається на якусь подію, або просто на тренування у спортивну залу і прихильники часто помічають нереально струнку фігуру блогерки. Фанати Квіткової почали розпитувати її, як вона змогла привести себе до такої ідеальної форми і Даша розкрила всі карти неймовірного схуднення.

Головна мета Даші після народження дитини – якомога швидше привести себе до найкращої форми. Після пологів дівчина собі не подобалась і вважала себе дуже товстою, тому взялася за спорт, правильне харчування та поради від лікарів.

Даша Квіткова розповіла про схуднення
Даша Квіткова розповіла про схуднення

Даша Квіткова зізнається, що саме спорт, правильне харчування та налагодження режиму допомогли їй схуднути аж на 36 кілограмів. Попри це, вона розповідала, що справжнє схуднення сталося завдяки порадам від лікарів та прописаних гормональних препатарів.

Прихильники стали звинувачувати блогерку в брехні. Зараз Даша планує запускати свій курс для схуднення, в якому вона обіцяє отримання таких же неймовірних результатів, як в неї. Фанати обурені через інформацію про препарати від лікарів та сумніваються, що одними тренуваннями та правильним харчуванням вони зможуть досягнути таких результатів.

  • “Таке враження, що ви знущаєтесь над своїм тілом”,
  • “Якщо я правильно зрозуміла, на інтерв’ю с Єфросиніною, то Даша схудла завдяки таблеткам для діабетиків, вони знижують цукор в крові і їсти не хочеться, але їй, ніби, лікар прописав”,
  • “Результат і дійсно шикарний, але пишіть відверто про своє перевтілення. Тільки спортом таких результатів не досягти. Тут і харчування, і масажи, і скраби, і дієтологи і тд”.

Популярне

Подібні новини