“Розкрию секрет своєї молодості”: Ольга Цибульська зізналася, що харчується дитячими пюрешками

Українська телеведуча і співачка Ольга Цибульська зізналася, в чому секрет її молодості. Дівчина показала свій щоденний раціон і як він їй допомагає.

Українська артистка Ольга Цибульска активно веде соціальні мережі та показує подробиці зі свого особистого життя. Зірка зізналася, завдяки чому їй вдається так гарно виглядати та що береже її молодість. Саме з таким текстом звернулася співачка до своїх прихильників в одній із соціальних мереж.

“Секрет номер один – я їм дитячі пюрешки”, – каже Ольга Цибульська.

Ольга Цибульська розповіла секрети молодості
Ольга Цибульська розповіла секрети молодості

Після цього дівчина розповіла, що причина її харчування дитячими сумішами дуже проста: п’ята точка може вже давно не влізати в гойдалки, а дитяче пюре для організму в самий раз, але це все жарти. Зірка каже, що насправді ці приколи з тим, що немає часу на їжу – вже не для її віку.

“Якщо серйозно, то з часом розумієш, що стиль “я не встигаю поїсти” – вже не для твого віку і не про любов до себе. Це можна купити дуже швидко і вистачає надовго”, – додає зірка.

Також Ольга Цибульска показала прихильникам, що вона обновила собі зачіску. Телеведуча вкоротила собі чубчик і набагато краще себе почує. Ольга хотіла перефарбуватися на декілька тонів світліше, але в них не було часу, тому обійшлися тільки чубчиком. Ольга Цибульска розповіла про те, що вона їде у відрядження, тому всі процедури краси буде робити вже після свого приїзду.

Ольга Цибульська розповіла секрети молодості
Ольга Цибульська розповіла секрети молодості

Ольга Цибульська любителька змінювати свої зачіски і слідкувати на трендами. В жінки найчастіше можна побачити боб або подовжене каре, яке ідевльно доповнює риси її обличчя. Саме завдяки такій зачісці зіркова красуня виглядає молодше, її погляд значно відкритіший і коротка стрижка пасує їй більше, ніж довге вкладене волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини