Більше ніяких яєць та хлібу: соковиті й ароматні курячі котлети за особливим рецептом. Смачні до неможливого

Ароматні котлети точно не залишать нікого байдужими. Така страва ідеально підійде для того, аби доповнити будь-який гарнір – гарантуємо, що такої смакоти ви ще ніколи не куштували

Котлети справедливо вважаються однією з найкращих і найпоширеніших закусок. Таку страву легко приготувати, а в результаті у вас стоїть гора смачних м’ясних кульок, які можна куштувати як самостійний перекус або додавати до різних гарнірів. Втім, найголовніша умова, яка і робить страву такою смачною, це вміння приготувати соковиту закуску. Ділимось рецептом саме таких котлет.

Як просто та швидко приготувати смачні та соковиті котлети з курячого м'яса
Як просто та швидко приготувати смачні та соковиті котлети з курячого м’яса

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу курячого м’яса;
  • 70 г тертої картоплі;
  • 50 г тертої цибулі;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю;
  • 2 ст. ложки олії для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку у великій мисці потрібно змішати фарш курячого м’яса, терту картоплю та таку ж саму терту цибулю. Не забудьте додати до маси роздавлений часник, сіль та перець. За бажання, можете доповнити фарш для котлет іншими улюбленими спеціями чи травами, які підкреслять аромат і соковитість готової закуски.

Наступним кроком потрібно за допомогою рук сформувати м’ясну масу в круглі котлети. Можна зробити їх плоскими або вищими – все залежить від того, якої форми закуска вам подобається більше. Далі розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Смажити котлети потрібно у прогрітій олії, але не у занадто великій її кількості.

Готуйте котлети з обох сторін до золотисто-коричневого кольору та до того моменту, поки вони не стануть готовими всередині. Цей процес зазвичай займає близько 4-5 хвилин з кожного боку. Після приготування перекладіть котлети з пательні на паперовий рушник, щоб позбутись від зайвої олії. Подавайте курячі котлети гарячими разом із вашим улюбленим гарніром чи салатом.

Як приготувати смачні курячі котлети, які виходять соковитими та ніжними
Як приготувати смачні курячі котлети, які виходять соковитими та ніжними

Ці котлети без хліба та яєць вийдуть смачними та поживними – готова страва смакуватиме не гірше за класичний варіант. Вони можуть бути ідеальним перекусом для тих, хто стежить за своєю фігурою та не їсть хліб. Смачного!

Популярне

Подібні новини