Гарбузовий сезон: смачний рецепт вечері з додаванням головного осіннього фрукту. Готується за лічені хвилини

Простий рецепт смачної осінньої вечері точно не залишить вас байдужими. Шматочки ніжного м'яса, тушкованого у смачному гарбузі – те, що треба для ситного перекусу

Ароматне м’ясо за цим рецептом стане ідеальним додатком до основної страви. Така закуска чудово підходить навіть до звичайних макаронів, адже ніжний гарбузовий присмак здатен зробити смачним будь-який гарнір. Так, для приготування знадобиться зовсім трішки часу та зусиль, але в результаті ви отримаєте настільки смачну страву, що буквально не зможете наїстись.

Простий рецепт смачної страви з м'ясом і гарбузом
Простий рецепт смачної страви з м’ясом і гарбузом

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 середній гарбуз;
  • 1 велика цибуля;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 2-3 ст. ложки олії для смаження;
  • 1 чайна ложка куркуми;
  • 1 чайна ложка кмину;
  • Сіль і перець на смак;
  • 1 чашка овочевого або м’ясного бульйону.

Спосіб приготування:

Для початку у каструлі або глибокій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте м’ясо, нарізане на кубики однакового розміру, до золотистого кольору з обох сторін. Додайте цибулю та часник до м’яса. Обсмажте, поки цибуля не стане м’якою і прозорою. Додайте куркуму, кмин, сіль і перець. Перемішайте, щоб приправи рівномірно розподілилися. За бажання, можете додати інші улюблені трави або спеції, які підкреслять ніжність гарбузової закуски.

Додайте гарбуз, очищений від шкірки та нарізаний на кубики, до м’яса та цибулі. Перемішайте. Почніть поступово додавати бульйон, паралельно зменшуючи вогонь. Закрийте посуд, в якому готуєте м’ясо, кришкою і готуйте на невеликому вогні протягом приблизно 30-40 хвилин або до того моменту, поки м’ясо та гарбуз не стануть ніжними та готовими.

Простий і швидкий рецепт смачного тушкованого з гарбузом м'яса
Простий і швидкий рецепт смачного тушкованого з гарбузом м’яса

Подавайте тушковане м’ясо з гарбузом гарячим, прикрасьте свіжою зеленню, якщо бажаєте. Таку страву ви можете куштувати самостійно, а можете подавати до будь-якого улюбленого гарніру. За таким простим рецептом ви зможете легко та швидко приготувати тушковане м’ясо з ніжними шматочками гарбуза й ароматними приправами. Смачного!

Популярне

Подібні новини