Приготувала 20 шт – і всі з’їли за 5 хвилин! Смачні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою і помідорами

На сніданок або вечерю нашвидкуруч – саме те, що треба! Фантастично смачні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою і помідорами, які неодмінно сподобаються як дітям, так і дорослим.

Коли під час метушливих буденних ранкових зборів або після пізнього повернення з роботи зовсім не залишається часу на приготування повноцінної їжі, порадуйте себе та своїх рідних бутербродом із м’ясопродуктами, овочами та сиром. Такі бутерброди швидко готуються і замінюють цілий прийом їжі. Їх основа – батон або тостовий хліб та будь-який улюблений соус. Крім ковбаси або шинки, поверх намазаного соусом хліба можна покласти листя салату або пекінської капусти та будь-які овочі за вашим смаком. Щоб покращити смак бутерброду, його посипають тертим сиром твердих сортів.

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб – 2 скибки
  • Листя салату – 2 шт.
  • Томати – 1 шт.
  • Шинка або сирокопчена ковбаса – 100 г
  • Твердий сир – 50 г
  • М’який сир – 50 г
  • Майонез за смаком
  • Кетчуп за смаком
  • Зелень за смаком

Приготування:

Скибочки тостового хліба покладіть на тарілку або блюдце з термостійкого неметалевого матеріалу. Намажте скибочки м’яким сиром, а зверху полийте кетчупом. Поступово розподіліть його по сирній поверхні. Поверх викладіть чисте листя салату.

Томат промийте та наріжте тонкими скибочками. Покладіть на листя салату.

Готую замість вечері ледь не щодня! Смачні та ситні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою і помідорами
Готую замість вечері ледь не щодня! Смачні та ситні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою і помідорами

Шинку або сирокопчену ковбасу наріжте тонкими смужками і покладіть на скибочки томату, рівномірно розподіливши по поверхні бутерброду. Полийте шинку майонезом за смаком.

Твердий сир натріть на великій тертці й посипте готові бутерброди.

Помістіть посуд із бутербродами в мікрохвильову піч і накрийте спеціальною пластиковою кришкою.

Запікайте бутерброди за максимальної температури рівно хвилину. Потім дістаньте блюдо з мікрохвильової печі й подавайте до столу, прикрасивши зеленню. Смачного!

Порада:

Разом із соусом чи замість нього хліб можна намазати м’яким сиром. Запікають такі бутерброди в мікрохвильовій печі, а за її відсутності – у духовці.

Популярне

Подібні новини