Гороскоп на 23 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 23 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 23 лютого – Десятка жезлів. Ви не завжди вмієте тверезо оцінювати власні сили. Не беріть на себе багато, тому що ви можете не впоратись. Уникайте неприємних розмов.

Телець

Карта 23 лютого – Повішений. Вам варто просуватися вперед кар’єрними сходинками. Так, це складно, але хто казав, що буде легко?

Близнюки

Сімка мечів
Сімка мечів

Карта 23 лютого – Сімка мечів. Вас можуть образити неприємними словами і зробити боляче, але це сприймайте ці слова близько до серця.

Рак

Карта 23 лютого – Вісімка мечів. Ви чітко усвідомлюєте план ваших дій, яких потрібно дотримуватися, але вас щось стримує. Не потрібно боятися зробити перший крок на зустріч невідомому.

Лев

Карта 23 лютого – Диявол. Не виняток, що у стосунках на вас чекатимуть якісь виклики. Вас можуть спокушати на стороні, але не піддавайтеся цьому.

Діва

Карта 23 лютого – Закохані. Вам потрібно довіряти другій половинці. Знайдіть спокій в речах, що оточують вас кожного дня.

Терези

Карта 23 лютого – Дурень. Якщо ви провинилися, не бійтеся піти першим на примирення. Не варто очікувати, що всі будуть цілувати вас у причинне місце.

Скорпіон

Карта 23 лютого – Сила. Якщо ви чогось боїтеся, потрібно наблизити себе до цього страху та нескопою, так краще з ним впоратися.

Стрілець

Карта 23 лютого – Справедливість. Сьогодні вам варто бути впертими з другою половинкою, яка чекає від вас лише м’якості.

Козеріг

Карта 23 лютого – Лицар жезлів. На роботі вам варто звернути увагу на власні досягнення. Можливо, ви робите щось не так і вам потрібно змінити сферу діяльності на щось інше?

Водолій

Дев'ятка пентаклів
Дев’ятка пентаклів

Карта 23 лютого – Дев’ятка пентаклів. Ви справді кайфуєте від свого життя. Навіть якщо у вас щось не виходить, ви не часто засмучуєтесь.

Риби

Карта 23 лютого – Лицар пентаклів. В стосунках зробіть щось новеньке, чого вам хотілося б вже дуже давно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини