Рубрики: Цікаве

Зірка “Зважені та щасливі” Марина Боржемська розповіла, чим харчується в поїздках: “Запас чіпсів чи сухариків”

Фітнес-тренерка та головна зірка шоу "Зважених та щасливих" розповіла, чим слід харчуватись, якщо збираєтесь у довгі поїздки. Знаменитість назвала поживні й корисні перекуси

Відома українська фітнес-тренерка й головна зірка шоу для схуднення “Зважених та щасливих” Марина Боржемська поділилась цікавими секретами. Знаменитість не лише займається своєю основною діяльністю, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці зірка розповіла, чим слід харчуватись, якщо збираєтесь у довгу поїздку.

Марина Боржемська зазначила, що потрібно відмовлятись від спокуси наїстись шкідливими закусками, як от, наприклад, чіпси чи сухарики, як сильно б цього не хотілось. Натомість, радить знаменитість, слід обирати поживні, але й одночасно корисні перекуси.

Марина Боржемська розповіла, чим слід харчуватись під час довгих поїздок

Знаменитість пояснила, чому не слід їсти шкідливі закуски. Річ не лише у зайвих кілограмах, які від них з’являються, але й від низької ефективності.

“Такий шкідливий перекус підвищить рівень цукру в крові на короткий час, а після – вас наздожене відчуття голоду”, – пояснила Боржемська.

Замість таких неефективних перекусів слід взяти з собою більше фруктів, овочів, зернових хлібців, горішків, натуральних злакових батончиків. Не забудьте, що знімати шкірку з фруктів чи овочів не потрібно, адже так вони швидко пустять сік і зіпсуються.

Марина Боржемська порадила найкращі продукти, якими можна перекусити в дорозі

Крім того, продовжила Боржемська, слід заздалегідь запланувати прийоми їжі. Знаменитість радить взяти з собою нежирний йогурт, який потрібно вжити в перші ж години поїздки, оскільки він може зіпсуватися. Також корисними будуть відварені яйця та куряче філе. Наголосила фітнес-тренерка й на тому, що потрібно не забувати пити воду.

Також Марина Боржемська поділилась порадами щодо харчової поведінки за кордоном. Знаменитість порадила завжди мати з собою сорбент, якщо раптом ви отруїтесь незнайомою їжею. Крім того, не забувайте контролювати розміри своєї порції та балансуйте продукти, що вживаєте.

Поділитися