Побризкайте штори цим розчином і комарі не залітатимуть в квартиру: простенький лайфхак, про який ви не знали

Вже літо, а це означає, що комарі стануть постійними гостями у кожній оселі. Існує один простенький лайфхак, який допоможе вам їх позбутися.

З приходом літа на вулиці зʼявляється багато комарів. Крім свіжого повітря ці негідники люблять забиратися в наші домівки і надокучати цілу ніч. Часто буває так, що через них неможливо спати, а спіймати єдиного шкідника зовсім не вдається. Люди вже не перший рік намагаються знайти спосіб проти комарів: раптор, спіральки проти комарів, аерозолі, різноманітні олійки та багато іншого.

Редакція сайту Добрі новини зʼясувала один дієвий лайфхак, який раз і назавжди допоможе вам позбутися комарів. Все дуже просто: спирт, вода та котяча мʼята. В даному випадку ми використовуємо лише натуральні інгредієнти, тому вони ніяк не зашкодять ні вам, ні вашим дітям.

Що робити, щоб комарі не надокучали вдома

Спирт з водою потрібно перемішати в однакових пропорціях, а також додати декілька крапель олії котячої мʼяти. Якщо ж котячої мʼяти у вас немає – можна використати звичайну, але потрібно її промити. Після цього листочки краще порвати руками на менші шматочки, або ж перебити в блендері разом з водою та спиртом. Крім цього, ви можете додати листочки мʼяти до розчину і перелити все у пульверизатор.

Обприскайте цим засобом ваші штори та віконні рамки. Завдяки спирту в поєднанні з мʼятою комарі будуть лякатися цього запаху і не залітатимуть до вашої оселі. Для більшого ефекту можна розпилити розчин на скло, підлогу і, навіть, коврик при вході на балкон чи в коридорі. Для людини буде відчуватися лише запах мʼяти, але комарі в першу чергу відчуватимуть саме гидкий запах спирту. Завдяки такому простому лайфхаку ви перестанете страждати від надокучливих кровопивць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини