Рубрики: Цікаве

Настя Каменських, Камалія і Тіна Кароль похизувалися своїм врожаєм: чим зірки підживлюють сад і город

Українські зірки вміють не лише підкорювати прихильників своїми вокальними вміннями, але й чудово пораються на городі. Тіна Кароль, Настя Каменських та Камалія поділилися своїми дачними таємницями.

Українська співачка Камалія розповіла про користь глоду, який вона вирощує на власній ділянці. Зірка переконана, що плод цієї рослини допомагають здоровʼю і покращують роботу серця. Крім таких корисних властивостей, маленькі “яблучка” дуже смачні, тому поласувати таким продуктом – суцільне задоволення.

Глід – це рослина, яку можна виростити з насіння або використовуючи черенки. Це відома рослина, яка має гарні листя та добре росте в різних кліматичних умовах. Для якісного вирощування насіння глоду, якщо у вас вже є рослина, або придбайте насіння в спеціалізованому магазині. Перед висіванням насіння замочіть у воді на кілька годин, щоб полегшити проростання.

Камалія показала, як вирощує глід на власній ділянці

Розсипайте насіння на поверхню дренованого грунту в горщиках або лунках. Завкрити тонким шаром грунту. Підтримуйте грунт вологим, але не залишайте його підтопленим. За необхідності регулярно розривайте сор. Коли рослини виростуть та стануть міцними, їх можна пересадити в більші горщики або на відкрите грунт.

Настя Каменських, в свою чергу, похизувалася врожаєм яблук. Ні для кого не секрет ,що вирощувати яблука не так просто ,як може здатися на перший погляд. Найкраще добриво для яблунь зазвичай містить необхідні макро- та мікроелементи, які сприяють здоровому росту, цвітінню і плодоношенню. Основні елементи, які потрібні для яблунь, включають азот (N), фосфор (P), калій (K), а також кальцій (Ca), магній (Mg) та багато інших.

Настя Каменських похизувалася врожаєм яблук

Тіна Кароль любить вирощувати на своїй ділянці багато овочів та фруктів, але похизуватися вирішила врожаєм огірків. Для того, щоб виростити якісні та хороші огірки, як у зірки, потрібно дотримуватися простих рекомендацій. Грунт повинен бути добре дренованим і багатим на органічну речовину. Додайте компост або добриво перед посадкою. Посадка огірків відбувається після того, як мине ризик заморожування. Розставте рослини на відстані 30-60 см одна від одної, залежно від сорту. Використовуйте підпори, щоб допомогти рослинам підтримувати плоди.

Тіна Кароль займається вирощуванням овочів: як виростити огірки краще

Використовуйте добрива, які містять азот, фосфор та калій, для підтримки росту і плодоношення. Також корисно використовувати добрива з мікроелементами. Якщо ви вирощуєте огірки в теплицях, забезпечте їм хорошу вентиляцію та достатнє освітлення. Огірки потребують багато світла. Слід регулярно перевіряти рослини на наявність шкідників та хвороб і вчасно вживати заходи для їх контролю.

Поділитися