Рубрики: Цікаве

Як прибрати чорні смуги на білому взутті: улюблена пара кросівок блищатиме, як нова після цього лайфхаку

Часто на світлому взуття з'являються некрасиві чорні смуги, які швидко псують загальний зовнішній вигляд кросівок або туфель. Розповідаємо, як швидко та просто позбутись від них.

Біле взуття безперечно виглядає вишукано та “парадно”. Втім, такі кросівки або туфлі потрібно носити набагато обережніше, ніж будь-які інші. Втім, навіть у такому випадку ви ризикуєте залишити на улюбленій парі чорні смуги або цятки. На щастя, існують цікаві та дієві лайфхаки, які допоможуть перетворити брудне взуття на ідеально біле – так, ніби ви щойно його придбали та перший раз взули.

Як почистити біле взуття

Експерти зазначають, що є чимало дієвих способів видалити бруд із поверхні вашого взуття. Так, наприклад, ви можете використовувати меламінову губку – спеціальний девайс, створений для видалення бруду з тих чи інших поверхонь. Такі губки виготовляють не лише для взуття. Достатньо провести по кросівку таким “девайсом”, і зайві смуги одразу зникнуть. Якщо такий простий спосіб не вирішує ситуацію, потрібно вдаватись до серйозніших методів.

Експерти розповіли, як прибрати чорні смуги з білого взуття швидко та просто

Любителі білого взуття точно знають, що у них завжди повинно бути достатньо зубної пасти не лише для особистої гігієни. Цей стоматологічний продукт допомагає очищати від бруду наші зуби, а також – кросівки. Найкраще використовувати зубний порошок, але можете очистити кросівки і за допомогою пасти. Достатньо взяти горошинку засобу та стару зубну щітку – і добре відтерти всі ненависні чорні смуги.

Експерти розповіли, як прибрати чорні смуги з білого взуття швидко та просто

У боротьбі з брудом і чорними смугами може допомогти і засіб для зняття лаку. Достатньо взяти ватний диск, налити на нього невелику кількість засобу та протерти поверхню взуття. Будьте уважними – якщо на взутті є малюнки або будь-які інші елементи фарби, то вони можуть пошкодитись при контакті з ацетоном. Такий лайфхак підходить виключно для очищення підошви.

Експерти розповіли, як прибрати чорні смуги з білого взуття швидко та просто

Ви можете спробувати очистити біле взуття від плям за допомогою вологих серветок і морської солі. Втім, такий спосіб можна використовувати лише на тій парі взуття, яке не пошкодиться та не подряпається після контакту з грубою сіллю. Нанесіть на вологу серветку трішки солі та протріть місця, де побачили чорні смуги.

Поділитися