Рубрики: Цікаве

Переможницею конкурсу “Міс Японія” стала українка Кароліна Шиїно: як модель з Тернополя обійшла конкуренток?

Днями оголосили результати конкурсу "Мія Японія", в якому перемогла українка родом з Тернополя Кароліна Шиїно. Японці досить бурхливо відреагували на фінал конкурсу.

26-річна Кароліна Шиїно народилася в Україні, Тернопіль. Дівчина давно переїхала до Японії і отримала там громадянство. Також Кароліна вільно володіє японською мовою і говорить нею зовсім без українського акценту. Молода дівчина вирішила спробувати свої сили у конкурсі краси та стала однією з учасниць конкурсу “Міс Японія” і отримала в ньому перемогу.

Кароліна стала першою дівчиною не японкою, яка здобула цей титул, але не всім японцям такі результати конкурсу були до душі. Деякі з них вимагають переглянути результати і віддати перемогу справжній японці, але один з організаторів конкурсу каже, що Кароліна змусила його та інших суддів переглянути поняття японської краси.

“В ній більше японського, ніж в нас”, – каже організатор.

Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія

Ріст дівчини – 172 сантиметри і вона була самою високою конкурсанткою. Хоч зовнішність дівчини не схожа до японської, але Кароліну неможливо назвали не привабливою: маленьке серцеподібне обличчя, пухлі губи та досить великі очі – така зовнішність привертає до себе увагу, а її перемога в конкурсі стала справжнім викликом для інших учасниць.

Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія

Молода переможниця активно веде соціальні мережі, тому можна побачити, що дівчина активно займається спортом і відвідує спортзал, стильно одягається, подорожує та дуже любить Японію – в каруселі фотографій можна побачити фото з японським паспортом, хоч отримати його досить нелегко для іноземців. Своєю перемогою Кароліна задоволена, не дивлячись на те, що деякі громадяни не можуть знайти в ній японської краси.

Поділитися