Скандал на конкурсі “Міс Україна”: учасниці відпочивають в російських ресторанах та живуть за кордоном

Український конкурс "Міс Україна", як виявилося, дуже далекий від нашої Батьківщини. Комік та продюсер Андрій Лузан розповів всю правду про учасниць конкурсу краси.

Конкурси краси – невідʼємна частина будь-якої країни. Красуні змагаються за право представити ту чи іншу країну на світовій арені та донести цілому світу про те, що саме вони гідні перемоги. Нерідко такі конкурси звинувачують у корупції, але цього разу все вийшло за межі будь-яких норм. Про це у своєму блозі розповів комік та продюсер “Левів на джипі” Андрій Лузан.

На офіційній сторінці конкурсу “Міс Україна” можна побачити візитки учасниць та познайомитися з ними трішечки ближче. Те ж саме вирішив зробити Андрій Лузан о девʼятій ранку. Хлопець розповідає, що випадково побачив, що цього року також проводитиметься конкурс краси і йому стало цікаво, хто ж може представляти нашу країну і нагадувати світу, що війна досі триває, але його чекало багато несподіванок.

“Дівчата гарні, але є питання до організаторів. Ви там взагалі х*р клали щось перевірити: біографії чи інсту? Чи коли кеш зайшов, то вже не принципово?”, – пише Лузан.

В наступій сторіз комік показав одну з учасниць, яку звати Ксенія Магера. Андрій з легкістю визначив те, що вона вже тривалий час не живе в Україні, а знаходиться в Дубай. В коментарях під її візиткою хлопець побачив коментар її російської подружки, тому вирішив продовжити своє “розслідування”.

Скандал на конкурсі Міс Україна
Скандал на конкурсі Міс Україна

“Достатньо зайти на другий пост і тут ми бачимо, що Ксенія естет. Вбачає естетику в ресторанах російського бізнесмена. При чому менше доби тому, але у мене для вас погані новини. Власник ресторану був довіреним обличчям путіна на виборах в 2018 році”, – розповідає комік.

Далі виявилося, що Ксенія з початком повномасштабного вторгнення не написала жодного посту на підтримку України та жодним чином не показувала свого занепокоєння ситуацією в рідній державі, але на цій дівчині історія не закінчилась. Одна з учасниць Катерина Чувашова є донькою працівника ФСБ, якого затримали СБУ.

Після такого розголосу цієї ситуації Андрію почали розповідати й про інших конкурсанток та умови, за якими до участі у конкурсі взагалі можна потрапити. Дівчат починають шантажувати і під виглядом патріотизму та волонтерства “підкладають” їх під російських олігархів на яхтах та віллах. Звісно, є дівчата, які навіть гадки не мають, що там відбувається, але більша частина учасниць свідомо йдуть на конкурс для того, щоб отримати шанс зблизитись з олігархами.

Підсумовуючи свої роздуми з доказами того, щоб конкурс “Міс Україна” – це зовсім не про красу та не про Україну, Андрій каже, що подібним заходам не місце в нашій державі, тим паче під час війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини