Рубрики: Мода

Базовий і лаконічний як у Олени Зеленської: ТОП-10 ідей манікюру, які ніколи не вийдуть з моди

Кожного сезону змінюються тренди та мода, але дещо залишається недоторканим і незмінним. Підбірка найкращих класичних дизайнів манікюру, які ніколи не виходять з моди

Класичний манікюр доволі легко схарактеризувати. Такий варіант поєднує в собі одночасно суворість та елегантність, стриманість та стиль, лаконічність та оригінальність. Класичний дизайн манікюру гармонійно доповнить будь-який образ та у деяких випадках може навіть стати основною родзинкою наряду.

До слова, класику в манікюрі обожнює перша леді Олена Зеленська. Дружина чинного президента завжди виходить у світ з акуратно оформленими нігтиками короткої довжини. Однотонні стримані кольори вдало підкреслюють характер Олени Зеленської.

ТОП-10 ідей манікюру на весну 2023

Головне правило класичного манікюру – відсутність великої кількості кольорів і зайвих декоративних елементів, як от, наприклад, стрази чи наліпки. Втім, наявність мінімального дизайну, намальованого кольорами, які між собою поєднуються, допустима.

Класичний манікюр на весну 2023

Дизайн з намальованими лініями з одного боку – стриманий та елегантний, з іншого – цікавий та неординарний. Лише від вашої фантазії залежить, куди дивитиметься намальована майстром стрілочка та чи буде вона лише на одному нігтику, чи одразу на декількох.

Манікюр з лініями на весну 2023

Якщо у своєму манікюрі вам хочеться поєднати стриманість та оригінальність, то на однотонних нігтях можна зробити “цяточки” або малюнок квітів. Втім, у другому варіанті слід працювати в стилі малюнків однією лінією.

Стриманий манікюр на весну 2023

Втім, якщо лінії або квіти – занадто “грубі” малюнки в класичному манікюрі, але якийсь дизайн таки хочеться, малюнок можна зробити не в центрі нігтьової пластини, а на її боках. Проте, якщо навіть такий простий малюнок не до вподоби, нігті можна просто оформити градієнтом в пастельних кольорах.

Легкий манікюр на весну 2023

Червоний манікюр – найкласичніший варіант нігтів з усіх можливих. Саме тому, якщо вам дозволяє дрес-код, то навіть не замислюйтесь і робіть такий дизайн. Якщо переймаєтесь, що однотонний червоний може швидко набриднути, його можна “розбавити” кількома нігтями іншого кольору.

Класичний червоний манікюр на весну 2023
Поділитися