Рубрики: Мода

Штани палаццо на піку популярності: Тіна Кароль показала, з чим носити модний тренд цього року жінкам під 40

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала стильний образ, в якому чудово обіграла трендові штани весни й літа 2023. Знаменитість показала, як правильно носити палаццо

Тіна Кароль – не лише одна з найуспішніших українських артисток сучасності, але й справжня ікона моди для своїх шанувальників. Знаменитість завжди вміла вдало поєднати різні елементи гардероба, створивши стильні образи. Цього разу зірка показала, як правильно комбінувати в наряді штани палаццо, які можуть візуально подовжити силует та забрати зайві кілограми.

Штани палаццо стали буквально найулюбленішим трендом останніх років. Такий елемент гардероба легко поєднується з іншим одягом. Залежно від того, який “верх” та яке взуття ви оберете для свого фінального образу, палаццо можуть зіграти абсолютно різні ролі – від кежуал або стріт стилю до вечірнього наряду.

На модних показах цьогоріч часто фігурують трендові штани палаццо

Стилісти рекомендують комбінувати штани палаццо з пальто, блейзерами та вкороченим “верхом”. Крім того, ідеально виглядає тренд 2023 року з гольфами та іншими варіантами кофт, що облягають тіло. Загалом, штани палаццо дозволяють вам фантазувати й вигадувати стильні образи, експериментувати та завжди пробувати щось нове.

Відома українська співачка Тіна Кароль для однієї зі своїх фотосесій обрала доволі цікавий образ. Знаменитість одягла бежевий корсет з гострими чашками, який одягла разом із трендовими штанами палаццо. Хоча й штани були розстібнуті, виглядав наряд зірки на фотосеті стильно.

Тіна Кароль показала, як носити штани палаццо у повсякденні

Зазначимо, що раніше у моду повернулись і корсети. Так, на показах світових кутюр’є все частіше можна було помітити різні варіації стародавнього елементу гардероба. Тіна Кароль не розгубилась і вирішила поєднати два тренди в одному образі.

Поділитися