Рубрики: Мода

Низький пучок, перлинні буси та нюд на губах: Тіна Кароль показала на собі стильний тренд 2023 року

Відома українська співачка Тіна Кароль вирушила за кордон, аби представляти Україну на міжнародній арені. В якому вбранні знаменитість вийшла у світ

Тіна Кароль, відома українська актриса, прославилась не лише своєю творчістю та музичною діяльністю, але й відмінним почуттям стилю. Нещодавно знаменитість вирушила до Ватикану, де зустрілась із Папою Римським. Для поїздки за кордон знаменитість обрала чудовий наряд. Стильне поєднання головних трендів цього року точно не залишилось поза увагою шанувальників. Образ Тіни Кароль був стриманий і діловий, але разом із тим вишуканий та жіночний.

Артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала фотографії, зроблені в автомобілі. Тіна Кароль вирішила продемонструвати своїм підписникам, в якому образі поїхала у власних справах, а обрала для цього чи не єдину вільну хвилинку – поїздку в машині. Відома українська співачка показала, свій наряд у профіль, а також показалась прямо, засвітивши свій шикарний макіяж.

Знаменитість одягнула чорний піджак і такого ж кольору водолазку без горла. Тіна Кароль лаконічно доповнила свій наряд перлиновим намистом та тендітною зачіскою. Артистка зробила низьку гульку, зафіксувавши її у самому низі голови. Макіяж у відомої української співачки був класичним, артистка лише підкресливши губи коричневою нюдовою помадою.

Тіна Кароль продемонструвала стильний образ, в якому вирушила на закордонну зустріч

Слід зазначити, що в цьому сезоні стилісти виділяють декілька основних напрямків. Тіна Кароль полюбляє стриманий одяг більш класичного одягу. Витончені силуети, відсутня надмірність аксесуарів та габаритів, спокійні або нейтральні кольори – все це одні з основних трендів літа 2023, які полюбляє одягати відома українська співачка.

Неможливо оминути увагою і той факт, що Тіна Кароль в різні модні епохи завжди стежила за останніми трендами та намагалась їх наслідувати.

Поділитися