Це залучить удачу та фінанси: найкращі сукні та щасливі кольори, у яких слід зустрічати Новий рік 2023

Ми завжди ретельно готуємося до Нового року, купуючи подарунки, укладаючи меню та створюючи собі образ на останню ніч у році. А на які кольори та стилі вбрання слід звернути увагу, аби зберегти удачу та щастя?

Святкування Нового року — гарна ідея, аби вразити всіх не тільки святковим меню та красиво прикрашеною оселею, а й своїм зовнішнім виглядом, підібравши неймовірний образ, який точно запам’ятається.

Тоді радимо придивитися до цих кольорів та ідей образів, аби Чорний Водяний Кролик приніс вам успіх й удачу у 2023 році.

Що слід одягнути на Новий рік?

Як полюбляють казати в народі, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тому підібрати феєричне та казкове вбрання, яке чудово підкреслить вашу фігуру, буде гарним варіантом.

Першим прикладом, який міг спасти вам на думку, враховуючи колір талісмана наступного року, це чорна сукня. Окрім спільного з Чорним Кроликом кольору, вона також символізує елегантність та впевненість. Підкреслити такий витончений образ можна паєтками, вуаллю чи гарним поясом.

Чорна сукня на Новий рік точно стане гарним варіантом
Чорна сукня на Новий рік точно стане гарним варіантом

А ви любите сукні золотого кольору? Саме вони також можуть чудово доповнити ваш образ на останньому святкуванні в цьому році. А однією із переваг такого вбрання є те, що воно достатньо яскраве та привертає вдосталь уваги, тому вам не потрібно багато часу та зусиль приділяти аксесуарам та макіяжу.

Також сукні сріблястого, лілового, смарагдового та всіх відтінків синього стануть чудовим рішенням, адже ці кольори доволі подобаються Чорному Кроликові, аби він залишив трохи удачі й для вас.

Стилісти теж зазначають, що не слід обирати сукні кислотного кольору чи з натуральних шкіри та хутра і прикраси у вигляді тварин.

Якщо ваша сукня для святкування доволі непримітна та мила, а ви хочете її чимось урізноманітнити, то можете використати об’ємні прикраси. Довгі сережки чи велике кольє гарно доповнить ваше вбрання.

Однак, якщо ви не маєте гарної сукні чи хочете, аби було затишно, то вам пощастило, адже Чорний Кролик любить простоту та скромність. Тому навіть улюблений светр цілком підійде для святкування.

Головне, аби у вас був гарний настрій, обличчя осяювала усмішка, а поруч були близькі люди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини