Не повторіть цю стильну помилку Олени Зеленської: перша леді зіпсувала модний образ невдалим взуттям (ФОТО)

Перша леді України продемонструвала чудовий повсякденний образ, до якого вона підібрала занадто масивне взуття. Олена Зеленська обрала невдале поєднання

Дружина чинного українського президента Володимира Зеленського свого часу підкорила багатьох своїм відмінним почуттям стилю. Чи не на кожному офіційному заході перша леді з’являлась у витончених нарядах, втім час від часу помилки допускають навіть найкращі. Так, на один із заходів Олена Зеленська вбралась у практичний і водночас стильний одяг. Проте, весь образ зіпсувала всього одна деталь.

На зустрічі з американським магнатом і підприємцем Говардом Баффетом у Бучі перша леді України повстала в образі з чорної теплої водолазки, спортивної куртки популярного бренду та трендових синіх джинсів. Фасон штанів, які обрала Зеленська, виявився модним – широкі та зі зручною посадкою. Темно-сині джинси були такої довжини, що злегка прикривали взуття.

Волосся Олени Зеленської було зібране в класичну зачіску – стримана укладка із зачесаною назад шевелюрою та декілька прядок, що красиво підкреслювали усмішку першої леді. Оскільки захід проходив просто неба на території, де проводяться будівельні роботи, з прикрас та аксесуарів Зеленська обмежилась лише сережками.

Олена Зеленська з'явилась на публіці в образі, який зіпсувала всього одна деталь
Олена Зеленська з’явилась на публіці в образі, який зіпсувала всього одна деталь

Здавалося б, образ дружини чинного українського президента був доволі стильним і дуже підходив до випадку. Втім, усього одна деталь зіпсувала все. Олена Зеленська доповнила наряд світлим масивним взуттям із заокругленим носком. Такий вибір виявився невдалим, адже візуально вкоротив зріст першої леді. Крім того, таке спортивне взуття помітно вибивалось із загальної картини. Замість такого масивного та навіть трішки грубого взуття можна було б обрати темніші кросівки акуратного дизайну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини