Рубрики: Стиль

Катя Осадча у волошковій вишиванці перевершила Олену Зеленську, показавши, як носити автентичну сорочку (ФОТО)

Катя Осадча давно прославилася своїм нестандартним творчим смаком. Дружина Юрія Горбунова показала, яку волошкову вишиванку обрала для себе і пропонує своїм прихильникам.

Катя Осадча завжди вміла виділятися з-поміж своїх колег-зірок. На початку своєї телевізійної кар’єри вона дивувала всіх нестандартними капелюшками, деякі з яких більше нагадували художні інсталяції, аніж головні убори. То зачіску прикрашав ворон, то башмачок, то взагалі торт. Обмежень у стилістів головного обличчя “Світського життя”, здавалося не було.

Капелюшки Каті Осадчої

Та з часом від карколомних епатажних аксесуарів зірка відмовилася і перейшла натомість до стилю “тиха розкіш” або “старі гроші”. Дружина Горбунова почала надавати перевагу монохромним образам, цікавим елегантним речам. У гардеробі знаменитості з’явилося чимало шикарних вишиванок, які ведуча часто показує на свята.

Нещодавно Катя продемонструвала нову сорочку у нестандартному кольорі. Яскравий волошковий відтінок відмінно підкреслив розкішний блонд популярної жінки та її очі. Виявляється, цей одяг — це мерч проєкту селебріті з пошуку зниклих. Осадча підкреслила свій образ благородним бежевим макіяжем, зробивши пишну укладку, яка виглядає дуже натурально.

Катя Осадча показала ошатну волошкову вишиванки (ФОТО)

Крім цього зірка показала, як сучасна пані може носити вишивку. У ведучої є парадні сорочки, але цю, як вона демонструє, можна носити разом з джинсами. Дійсно універсальний колір та монохромний об’ємний малюнок підходять для повсякденних ділових образів.

До речі, часто поєднання ділового стилю з національним строєм демонструє Олена Зеленська, але перша леді надає перевагу стриманому молочному кольору. Міксує вишиванки дружина Президента не лише з брюками, а й з довгими спідницями.

Поділитися