Рубрики: Стиль

Наталія Могилевська показала ультрамодне молочне пальто, яке з кожної жінки за 40 зробить цукерочку (ФОТО)

Наталія Могилевська з молодих років задавала тренди. Нещодавно зірка показала стильний та вишуканий діловий образ у молочному пальті. З чим скомбінувала його знаменитість?

Співачка Наталія Могилевська завжди відзначалася витонченим смаком. У молодості чимало дівчат наслідували її образ, а брунатний колір став хітом. Зірка і нині вражає відчуттям стилю, за допомогою якого не просто проявляє свою індивідуальність, а може омолодитися на 10 років, всього лише вбравшись у сукню.

Нещодавно співачка продемонструвала свій діловий образ з молочно-білим пальтом. Знаменитість вибрала довгий крій, ледь приталений з крупними ґудзиками. Доповнила все лаконічними, але ефектними аксесуарами. Виконавиця обрала довгий шалик з гладенького матеріалу, а під низ вдяглася у чорний строгий костюм, у тон до шарфа.

Цікаво обіграла Наталія варіант з сумками. У її руках їх дві. Одна — схожа на вінтажний дипломат з 1990-х, а інша — дуже маленька, жіноча та універсально підходить і для таких стриманих аутфітів, і для вечірніх виходів у світ. Також обрала для себе Могилевська короткі шкіряні перчатки, які показали драйвовий характер зірки.

Це не перший модний образ, який вразив прихильників виконавиці та допоміг їй зібрати сотні лайків у мережі. Співачка у 2017-му році зробила кардинальне перевтілення, обрізавши свою розкішну довгу косу. Знаменитість не тільки змінила зачіску, а й капітально схудла та стала носити більш відверті речі. То у її гардеробі з’являлася сіточка, то чорна мінісукня, і все це, звісно доповнювалося туфлями на карколомних підборах.

Наталія Могилевська показала, з чим носити трендове молочне пальто

Нагадаємо, що Наталія Могилевська кілька років поспіль була номінанткою на престижну премію “Viva! Найкрасивіші”.

 

Поділитися