Рубрики: Стиль

Дві стрижки, які старять жінок: вкорочений боб як у Олени Кравець та піксі як у Алли Мазур (ФОТО)

Стрижка в образі жінки відіграє велику роль, адже може, як прикрасити, так і підкреслити недоліки. Розповідаємо про зачіски Олени Кравець та Алли Мазур, які прихильники порадили їм змінити.

Волосся здатне творити справжні дива із образом та стилем. Вважається, що старшим жінкам більше пасують короткі зачіски, проте, це ще той квест вгадати форму і довжину локонів так, щоб і виглядало охайно, підкреслювало вроду обличчя та бажано візуально підтягувало овал, щоб виглядати молодше.

Часто стилісти радять перейти до подовженого каре, яке просто можна укласти феном чи плойкою, воно підійде для урочистих та повсякденних подій, а ще приховає вікові зміни. Олена Кравець і Алла Мазур могли би бути справжніми амбасадорами цієї зачіски, адже всю свою кар’єру не зраджували їй. Проте згодом знаменитості вирішили кардинально змінити свій стиль.

Ведуча новин 1+1 змушена була поміняти стрижку через хворобу. Спершу носила платиновий їжачок, який омолодив її на 15 років, але згодом вирішила почати відпускати волосся. Тепер селебріті носить піксі, яку замість того, щоб розпушити, зачісує на бік.

Перукарі не радять такого робити, адже втрачається форма і стрижка починає виглядати достатньо старомодно.

Олена Кравець також ризикнула вкоротити собі пасма та спробувати вкорочений боб. Маючи крупні риси обличчя, зірка ще більше їх підкреслила, а думки прихильників стосовно такої зачіски розділилися. Комусь сподобалися зміні, а дехто прямо таки написав, що любив гумористку з волоссям середньої довжини.

Стилісти на прикладі Алли Мазур і Олени Кравець показали, які стрижки старять

Стилісти стверджують, що не всім може пасувати ця зачіска: якщо у вас є на шиї “кільця Венери” та є нюанси з овалом обличчя, то краще звернутися саме до каре та різних його модифікацій.

Поділитися