Рубрики: Стиль

Олена Кравець повністю скопіювала стиль Олени Зеленської: графітовий жакет з брошкою-колосками, подовжене каре

Відома гумористка Олена Кравець показала новий образ в ультрамодному жакеті, дуже схожому на той, що носить перша леді України. Навіть брошки у знаменитостей однакові.

Олена Зеленська беззаперечно стала трендсетеркою для багатьох українців та натхненницею стилю. Зіркова дружина нашого Президента задала тренди на ділові костюми та на об’ємні брошки. Її аутфіти люблять та навіть копіюють відомі особистості, такі, як, наприклад, Олена Кравець.

Нещодавно гумориста показалася на фото у схожому зі своєю давньою доброю знайомою жакеті. Як і перша леді, артистка підібрала під піджак білу блузку, а також прикрасила його брошкою в українському стилі — колосками. Навіть зачіски у відомих жінок дуже схожі: обидві носять подовжене каре.

У коментарях Олену засипали компліментами, написавши:

  • “Яка ви гарна! Мир вам та Україні”
  • “Олено, Ви одна з найкрасивіших жінок, яку я бачила!!! А Ваш голос!!!! Ви просто Зірка і Душа”
  • “Ви чудові і тема прекрасна!”

Попри те, що в Олени Кравець є схожа з Оленою Зеленською річ у гардеробі, вона виплекала свій унікальний стиль. Ще з часів своїх перших виходів на сцену у програмі “Вечірній Квартал” зірка стала вбиратися у класичні костюми. Нині вона не зраджує своїм традиціям та із задоволенням носить сорочки зі строгими штанами. Аби розбавити образ, зробивши його не таким діловим, зірка додає крупні аксесуари у вигляді ланцюжків.

Олена Кравець вбралася у фірмовий жакет Олени Зеленської

Інколи селебріті дозволяє собі вбиратися у більш кежуальні речі, наприклад, у лонгсліви у чорну смужку. На зустрічах з фанатами буває вдягає і такі аксесуари, як капелюх.

Нагадаємо, що Олена Кравець і Олена Зеленська не просто пов’язані дружніми стосунками. Гумористка свого часу стала хрещеною для дружини нашого Президента.

Поділитися