Рубрики: Стиль

Зачіска, яку носять найкрутіші дівчата України: низький пучок як у Тіни Кароль і Олени Зеленської

Відомі українські білявки Тіна Кароль та Олена Зеленська показали практичну трендову зачіску, яка підійде кожній панянці. Показуємо, як зробити низький пучок, як у зірок.

Неперевершена Тіна Кароль разом з Оленою Зеленською вважаються справжніми трендсетерками серед українців. І хоча обидві мають кардинально різний стиль, все одно знайшли свою аудиторію. Поп-діва дозволяє собі більш розслаблені аутфіти, ну, а перша леді вражає виключним вмінням адаптувати ділові костюми під свій характер. Та все ж таки є один момент, який об’єднує селебріті. І це — любов до низьких пучків.

Чому стилісти рекомендують модницям робити низькі пучки?

Такий стиль зачіски особливо актуальний серед сучасних жінок, які хочуть поєднувати силу та грацію. Саме завдяки впливу таких яскравих особистостей, як Тіна Кароль та Олена Зеленська, низький пучок став одним із найбільш популярних трендів у світі зачісок.

Поп-діва робить таку зачіску і у повсякденному житті, і на офіційні події, тим самим підкреслюючи індивідуальність сучасної жінки, яка досягла великої висоти у своїй кар’єрі та взагалі житті. Тим самим ця зачіска стала не лише модним акцентом, а й символом сили, гідності та успіху.

Тіна Кароль і Олена Зеленська шиканули новою зачіскою

Олена Зеленська, перша леді України, також приділяє увагу цьому трендовому стилю волосся, показуючи, що низький пучок може бути гідним акцентом для будь-якого офіційного заходу чи спілкування з громадськістю. Примітно, що вона з’являлася з ним на визначних зустрічах, де були підписані важливі документи чи погоджені вектори співпраці. Можна навіть припустити, що зачіска стала негласним символом рішучості дружини Президента до змін.

Тіна Кароль і Олена Зеленська шиканули новою зачіскою

Низький пучок зірка робила на підписанні Меморандуму про розвиток безбар’єрної архітектури в Україні, а також була у такому стилі під час анонсування запуску частини свого проєкту з україномовними аудіогідами.

Поділитися