Рубрики: Стиль

5 зірок, які носять кросівки зі спідницями: Тіна Кароль, Настя Каменських, Катя Осадча та інші модниці

Здавалося б, спортивні кросівки та романтичні спідниці аж ніяк не можна поєднати. Відомі українські модниці довели зворотне своїми стильними нарядами

Представниці українського шоубізнесу завжди вміли дивувати своїх шанувальників не лише ефектними шоу на сцені, але й відмінним почуттям стилю. Так, незаперечним фактом є те, що знаменитості надихають своїх шанувальників на стильні експерименти. А ось самі зірки неодноразово доводили, що сукні або спідниці можна носити з практичним і комфортним взуттям – кросівками. Як це виглядає саме на знаменитостях?

Так, наприклад, відома українська співачка Тіна Кароль однаково любить і спортивний, і ошатний стилі. Саме тому знаменитість вирішила поєднати їх в одне ціле та продемонструвати, як це правильно робити. Зірка одягла довгу спідницю вузького крою та стильні білі кросівки. Оскільки взуття Тіни Кароль було світлого кольору, образ вийшов ніжним.

Тіна Кароль вміє вдало поєднувати речі, які належать до різних стилів

Відома українська телеведуча Катерина Осадча також цінує комфорт у питаннях, що стосуються зовнішнього вигляду та гардероба. Знаменитість часто з’являється на публіці у вишуканих нарядах, втім частіше надає перевагу саме комфортним кросівкам. Саме їх вона і вирішила взути під літню синю сукню під час прогулянки містом.

Катерина Осадча полюбляє комфорт і практичність в одязі

А ось відома українська співачка та дружина Потапа Настя Каменських завжди любила поєднувати спідниці та сукні зі стильними кросівками чи кедами. Артистка зазвичай носить довжину вище коліна, яку чудово доповнює вдалими моделями комфортного взуття. Образи Насті Каменських завжди виглядають влучно та надихають шанувальниць.

Настя Каменських є поціновувачкою комфортного повсякденного одягу

ROXOLANA, відома українська співачка, теж має відмінне почуття стилю, саме тому вона у квітні цьогоріч стала обличчям скандинавського модного бренду. Знаменитість представила весняну лінійку одягу від бренду Marc O’Polo Denim. У рамках фотосесії ROXOLANA з’явилась у білій спортивній сукні, а на її ногах були такого ж кольору стильні кросівки.

ROXOLANA стала обличчям скандинавського бренду
Поділитися