Базові речі, що роблять силует стрункішим: Олена Зеленська на власному прикладі показала, як одягатись стильно

Правильно підібраний образ здатен докорінно змінити зовнішній вигляд будь-кого. Вивчаємо основні поради стилістів і закріплюємо теорію на прикладі образів першої леді України

Виснажливі тренування та обмеження в їжі – це, звісно, серйозна тема, втім стрункості фігурі можна додати й за допомогою правильно підібраного одягу. Стилісти роками вчаться комбінувати елементи гардероба, щоб робити з моделей буквально янголів. Пропонуємо ознайомитись з кількома порадами фахівців та побачити на наочному прикладі стилю першої леді України, як одягатись вдало й підкреслювати переваги власної фігури.

Передусім слід зазначити, що зробити силует стрункішим можна завдяки візуальному збільшенню свого зросту. Для того, аби “видовжити” себе, слід дотримуватись декількох простих інструкцій. Найперша порада – додати у свій гардероб більше вертикальних ліній. Наприклад, класичні штани або костюми прямого крою в підлогу додадуть вам зросту, а відповідно й стрункості.

Стилісти рекомендують додати більше вертикальних ліній
Стилісти рекомендують додати більше вертикальних ліній

Ще один секрет від стилістів, який допоможе просто й швидко зробити силует стрункішим – акцент на талії. Якщо у вас є животик, то не завжди потрібно його ховати за широким одягом. Експериментуючи зі стилем, можна дійти висновку, що акуратний пояс на талії додасть вашому образу неймовірної легкості та зробить вашу фігуру візуально стрункішою.

Аби підкреслити талію, слід додати в образ пояс
Аби підкреслити талію, слід додати в образ пояс

Стати візуально стрункішою та вищою можна за допомогою широких штанів. Висока й щільна посадка зверху та вільний крій знизу стануть у пригоді красуням, які хочуть збільшити свій зріст. Варто звернути увагу, що поєднання широких штанів чи джинсів із підборами зроблять будь-який образ приголомшливим. Втім, навіть кросівки чи інше взуття на низькому ходу вдало доповнять широкий крій.

Спробуйте створити образ з широкими штанами
Спробуйте створити образ з широкими штанами

Наостанок слід зазначити, що будь-яка фігура – чудова й неповторна, а вищеперерахованими порадами стилісти діляться виключно для того, щоб довести кожній красуні, що вона є неперевершеною. Під час вибору нового елемента гардероба слід думати не про те, як “приховати недоліки”, а про те, як підкреслити переваги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини