Вау, яка: перша леді Олена Зеленська пояском на талії підкреслила свою жіночну фігуру (ФОТО)

Олена Зеленська під час свого візиту з Володимиром Зеленським до Нью-Йорка підкорила публіку своїм вбранням бежевого кольору, підкресливши тонку талію.

Олена Зеленська відрізняється від інших своїх вишуканим та неповторним стилем. Це не дивно, адже наша Перші леді повинна завжди виглядати бездоганно не лише в Україні, але й на світовій арені. Варто зазначити, що Олена є великою прихильницею українських брендів одягу, саме тому її майже не можливо побачити в будь-яких інших речах.

Днями зірка разом зі своїм чоловіком та президентом Володимиром Зеленським прилетіли до Нью-Йорка для участі у заходах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Відповідні фото Олена опублікувала на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Образ жінки зводить з розуму своєю елегантністю та легкістю.

Олена Зеленська в класичному костюмі кольору капучино
Олена Зеленська в класичному костюмі кольору капучино

Олена обрала костюм кольору капучино з великими обʼємними кишенями та брюками прямого крою. Піджак доповнений поясом, який ідеально підкреслює талію зірки. Неможливо не сказати, те що такий колір – це 100% попадання для Олени Зеленської. В комбінації з її типом фігури, обличчя та кольором волосся колір капучино не виглядає блідим.

Володимир Зеленський зʼявився у вже звичному для нього костюмі кольору хакі з вишитим гербом України від українського бренду. Президент України від початку повномасштабного вторгнення носить лише одяг з патріотичними символами і не дозволяє собі одягнути класичний костюм навіть на зустрічі зі світовими лідерами. Чоловік переконаний, що з його боку потрібно показувати, що зараз в Україні не час одягати класичний костюм, коли вбранням багатьох українців стала військова форма саме кольору хакі.

“Ви така смілива та сильна пара”, – пишуть в коментарях.

Олена таВолодимир Зеленські в Нью-Йорку
Олена таВолодимир Зеленські в Нью-Йорку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини