Рубрики: Зачіски

З вишуканої білявки в шатенку з прямим чубчиком: Віра Брежнєва кардинально змінила образ (ФОТО)

Українська співачка Віра Брежнєва рідко експериментує зі своєю зовнішністю, але цього разу екс-віагрянка здивувала перевтіленням не на жарт.

Українська співачка Віра Брежнєва не часто робить перевтілення, які стосуються її зовнішності. Однак, редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве. Зіркова красуня постала в новому кліпі у зовсім іншому та незвичному навіть для себе образі.

Справа в тому, що Віра випустила нову пісню “Такі ми люди”. В кліпі зірка з’явилася з темно-каштановим волоссям, каре та чубчиком. Такого ніхто не очікував побачити. У відео-ролику співачка показує запальні танці на фоні яскравого софіту та задимленої кімнати. Варто зазначити, що з таким волоссям яскраво-голубі очі Віри виділяються ще більше і від неї просто неможливо відірвати погляд.

Віра Брежнєва кардинально змінила образ

Співачка пояснила, що означає її пісня. Кожен з нас проходить певну трасформацію і Віра не стала винятком. Дівчина зазирнула в події минулого, як вона себе поводила, що відчувала і що творила. Нова пісня стала відзеркаленням її змін над собою. Можливо, саме через це зірка з’явилася у новому образі, щоб зайвий раз закцентувати увагу на тому, що вона справді змінилася але не лише ззовні, але й всередині.

Віра Брежнєва кардинально змінила образ

Прихильники в коментарях були вражені таким перевтіленням:

  • “Схоже, Віра змінила імідж, стиль та і все життя в загальному! Ніколи не пізно почати, головне – залишатись хорошою людиною”,
  • “Дякую тобі за твої пісні, завжди слухала ваші пісні, завжди слідкувала скільки добра ви зробили ви в цьому світі.. Ви неймовірна жінка, дякую, що ви є”,
  • “Віро, дякую за теплу, сповнену енергії пісню. Дуже чекала на вас із нею. Саме така! Сильна, незламна і водночас тендітна українська жінка. Будь-якій людині потрібен час на усвідомлення та прийняття, тим більше творчій особистості. Дякую, що показали вашу душевну красу, неперевершений талант нашого народу, його красу та стійкість”.
Поділитися