Рубрики: Зачіски

Як укласти сивину і як за нею доглядати: Алла Мазур показала найстильніший варіант сивої стрижки (ФОТО)

Сьогодні натуральність у тренді, і Алла Мазур знає це якнайкраще. Розповідаємо, як зірка новин відкрила для себе спосіб носити сиве волосся без підфарбовування коренів.

Ведуча Алла Мазур кардинально змінила свій стиль у 2019-му році, коли стало відомо про її хворобу. З недугою зірка, на щастя, впоралася та показала оновлену себе: строгі ділові костюми, ефектний макіяж і нова стрижка! Знаменитість, яка все життя носила каре, тепер перейшла на короткий платиновий їжачок.

Алла Мазур у новому образі

Якщо спочатку дикторка новин ще підфарбовувала волосся, то нині віддалася просто своїй натуральності. Така зачіска дуже пасує їй, адже попри вік, в Алли зберігається дуже чіткий овал обличчя, виразними лишаються очі та неможливо помітити зморшки. Стрижку просто укладати, адже достатньо гарно вимити шевелюру і теплим потом повітря зачесати її догори.

Алла Мазур показала свою зачіску

Стилісти стверджують, що така стрижка — найоптимальніше рішення для темноволосих красунь, яким ледь не кожні три тижні потрібно камуфлювати сивину фарбою. Піде така зачіска і на користь здоров’ю. Відомо, що штучні барвники для локонів містять чимало аміаку, роль якого — відкрити лусочки у стрижні волосини аби дати пігменту туди увібратися. Сам собою сивий волос — порожній, без забарвлення і достатньо сухий. Новий колір може ще більше зневоднити його та зробити ламким.

Крім цього, фарбовані “срібні” пасма потребують більше засобів для догляду, аніж натуральне. Знеживлені від хімічних засобів, вони легко руйнуються й далі під дією парабенів, а сам пігмент швидко вимивається. Якщо не хочете, аби баночки з масками і кондиціонерами заполонили вашу ванну кімнату, а зачіска тягнула всі кошти — обирайте більш прості форми стрижки, як Алла Мазур.

Нагадаємо, що після хвороби Алла Мазур ще не пробувала відпускати волосся до стандартного каре.

Поділитися