Рубрики: Зачіски

Довге чи коротке? Яка довжина волосся підходить Олені Кравець, Тіні Кароль і Камалії найбільше (ФОТО)

Зірки часто змінюють свій стиль та образ. Розбираємо, кому з найпопулярніших білявок українського шоу-бізнесу пасує довге, а кому треба носити строго коротке волосся.

Волосся є дуже важливим для кожної дівчини, адже не макіяж, не вбрання, а саме укладка створює довершеність образу. Популярні білявки, Тіна Кароль, Олена Кравець та Камалія часто експериментували зі стилем.

Після пологів відома матуся Веніаміна Огіра вирішила коротко підстригти волосся. Ймовірно вона стикнулася з поширеною проблемою для всіх жінок, які коли-небудь носили під серцем маля. Не секрет, що після вагітності майже у всіх пасма починають активно випадати, і щоб замаскувати це та не створювати вдома перекотиполе з локонів, чимало панянок стрижуться.

Стилісти обговорили стрижки Кароль, Кравець і Камалії

Втім, прихильники більше оцінили розпущене довге волосся Тіни, яке вона злегка підкручує на кінцях.

А ось з Оленою Кравець — зовсім протилежна історія. Гумористка пробувала відпускати коси, але глядачі настільки звикли її бачити в образі з короткою стрижкою чи ледь відрослим каре, що просто не змогли сприймати її з довгим волоссям. Втім, в її професії “подовжити” собі локони можна навіть за один день. Зірка не раз з’являлася у перуках, які кардинально змінювали її аутфіт.

Стилісти обговорили стрижки Кароль, Кравець і Камалії

Неможливо, на перший погляд, пригадати, чи носила колись Камалія коротке волосся, адже знаменитість завжди славилася довгим волоссям білявого відтінку. Навіть на фотографіях часів юності вона також з пишною довгою шевелюрою. Проте, все ж таки вдалося знайти її світлину із зачіскою каре та акуратним прямим чубчиком.

Стилісти обговорили стрижки Кароль, Кравець і Камалії

Скоріше за все це могла бути перука, адже згодом виконавиця з’явилася знову зі своєю стандартною зачіскою, яку більше ніколи не змінювала.

Поділитися