Рубрики: Зачіски

Бабл-боб: як виглядає наймодніша зачіска цієї осені та кому із зірок вона підійде – Олена Кравець, Тіна Кароль

Зачіска "бабл-боб" є стильною та креативною зачіскою, яка додає об'єму та цікавого акценту до вигляду. Вона виглядає дуже вишукано, а для її створення потрібно зовсім небагато часу.

Кожна модниця хоче завжди бути у тренді, навіть, якщо це стосується зачіски та стрижки. Новим трендом осені 2023 року стала стрижка бабл-боб, яку дуже просто зробити і зовсім не потрібно вкладати. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас актуальну інформацію про новий тренд у сфері краси.

Стрижка бабл-боб має на увазі коротко підстрижене волосся, але створити такий же ефект від укладки можна й на довгому. З такою зачіскою навіть пацанка вмить перетвориться на вишукану та стильну леді. Найголовніше в цій зачісці те, що не потрібно дуже довго та нудно стояти з брашем та феном перед дзеркалом. Потрібно просто як-небудь висушити своє волосся і розчесати. Можете бути впевнені, що ваше пухнасте волосся саме знайде для себе правильну форму і ви будете приємно вражені результатом.

Бабл-боб на прикладі Олени Кравець

Якщо узагальнити, бабл-боб – це один з варіантів класичного каре, яке стало справжнім хітом не лише серед українських зірок, але й на світовй арені. Головна задумка цієї зачіски у тому, що вона схожа на мильну бульбашку – має таку ж повітряну та круглу форму, яку неможливо нічим зіпсувати. Ефекту “мильної бульбашки” можна досягнути на будь-якій довжині волосся шляхом градуювання.

Трендова зачіска бабл-боб на прикладі Тіни Кароль

Яскравим прикладом бабл-бобу є Олена Кравець. Зірка “Кварталу-95”, а тепер самостійна ведуча власного проєкту майже все життя носить коротке волосся і часом в акторки можна побачити пишну зачіску, яка не залишає нікого байдужим. Тіна Кароль, в свою чергу, також намагається не відставати від трендів і в арсеналі співачки є місце для такої стильної зачіски.

Поділитися