Боб + блонд: Олена Зеленська зробила нову модну стрижку на осінь 2023, яка їй дуже пасує (ФОТО)

Неперевершена Олена Зеленська показала нову стрижку, яка вже стала фаворитом 2023-го року. Що зробила собі зірка і чому стилісти радять таке каре, як у першої леді всім.

Олена Зеленська стала справжньою трендсетеркою для багатьох українців. Перша леді, яка тривалий час була у тіні свого чоловіка Володимира, вразила всіх витонченим смаком та почуттям стилю. Знаменитість змогла зробити діловий стиль цікавим і дуже жіночним.

Олена Зеленська показала, як та з чим носити лофери
Олена Зеленська зробила найтрендовішу стрижку осені 2023

Секрет в тому, що зірка уникає темних глибоких відтінків, підкреслює свою індивідуальність аксесуарами і довершує образ укладкою. Саме стрижка стала її візитівкою.

Яку нову зачіску зробила Олена Зеленська?

Нещодавно перша леді України показала нову світлину, де добре видно, як трансформувалася її зачіска. Олена завжди надавала перевагу стрижці боб-каре, але нині дещо її оновила. Зробила це за допомогою градуювання, виокремивши пасма на чолі. Також видно, що не стала зірка прибирати довжину. Аби кінчики волосся не загиналися та не створювали неохайний вигляд, їх вочевидь було профіліровано.

Крім цього, такий прийом надав легкості та повітряності формі.

Попрацювали стилісти пані Зеленської і над її кольором волосся. Раніше вона носила більш теплий світлий відтінок, а тепер її локони набули перламутрового платинового тону. Помітно, що перукарі намагалися зробити ефект натурального відрослого волосся, адже проглядається сантиметрове коріння, яке темніше за основний фон. Скоріше за все могла використовуватися техніка “аіртач”.

Цікаво, що доповнює свій образ Олена світло-коричними графічними бровами. Вона не затемняє їх повністю, а просто підфарбовує волосинки. Також кінчики дуги трохи припіднімає догори, аби створити візуальний ліфтинг-ефект на обличчі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини