Рубрики: Рецепти

Зірка “Сватів” Анна Кошмал поділилася рецептом свого фірмого плову: приготувати може кожен

Анна Кошмал може похвалитися не лише своїми акторськими здібностями, але й кулінарними. У соціальних мережах зірка розповіла про свій улюблений рецепт плову.

Українська акторка Анна Кошмал отримала велику популярність завдяки ролі у серіалі “Свати”. Дівчина зіграла головну героїню Женю, з якою завжди траплялися якісь пригоди. Крім акторства, зірка активно стежить за своєю фігурою і намагається правильно харчуватися, саме тому Анна опублікувала в Мережі рецепт свого улюбленого плову, який дуже легко готувати.

Вам знадобиться:

  • 400 грамів відвареного рису;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 100 мл соєвого соусу;
  • 3 зубчики часнику;
  • свіжий імбрир (за смаком);
  • 1 столова ложка меду;
  • третина лимону.

“Ви можете його готувати з грибами, квасолею, соєю, тофу або ваш варіант. Також можете додати ваші улюблені овочі: кукурудза, морква, перець, стручкова квасоля тощо”, – додає акторка.

Анна Кошмал поділилася рецептом фірмового плову

Для приготування потрібно натерти імбир на тертці та дрібно нарізати лимон. Далі візьміть готовий рис та перемішайте його на пательні з оливковою олією, соєвим соусом та медом.Не забувайте про натертий імбир та подріблений лимон. Протушкуйте декілька хвилин під кришкою і додайте улюблені інгредієнти і протушкуйте ще декілька хвилин.

Варто зазначити, що дівчина готує плов абсолютно без м’яса, тому що вона перестала вживати його в раціон. Крім цього, зірка вирішила повністю відмовитись від кави та почала пити матчу-чай. Це напій, який виводить токсини з організму, додає сил на цілий день на придає неймовірної бадьорості. Для свого сина зірка також готує корисні страви і активно проводить з малечею час.

Поділитися